tirsdag, mai 24, 2022
HjemNyheterSportOL i fare for hoppstjernen Stoch

OL i fare for hoppstjernen Stoch


Hoppveteranen Kamil Stoch fra Polen må stå over helgens verdenscuprenn på hjemmebane i Zakopane etter å ha skadet ankelen. OL kan også ryke.
Stoch forteller om skadesituasjonen på sin Instagram-konto.
– Hjertet mitt er knust. Det siste hoppet på mandag ga meg så mye tro, energi og glede at jeg gledet meg til dagens trening. Under oppvarmingen, og i et sekund med uoppmerksomhet … jeg vet ikke engang hva jeg skal kalle det og smertene jeg fikk. Ankelen hovnet opp og endret farge, skriver polakken.
– Etter behandlinger, konsultasjoner og diagnoser som varte i flere timer kom resultatet – en avrevet leddkapsel. Jeg vil ikke kunne starte i Zakopane. Jeg skal holde dere orientert om alt, fortsetter hoppstjernen.
Stoch har ikke vært i sin beste form i vinter og ligger på en 16. plass sammenlagt i verdenscupen. Han vant to OL-gull i Sotsji i 2014 og tok også gull under OL i Pyeongchang 2018.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments