tirsdag, januar 25, 2022
HjemNyheterSportTromsø-gutt Runar Espejord håper han fort blir vant til den nye fargen

Tromsø-gutt Runar Espejord håper han fort blir vant til den nye fargen

Totalt denne sesongen har Tromsø, som slettes ikke har hatt en dårlig sesong, tatt et poeng i oppgjør mot Bodø/Glimt, mens seriemesteren har hentet inn 10.poeng.

Som Bodø/Glimt stolt skriver i pressemeldingen! Runar Espejord bytter ut Nordens Paris med Nordens Rio og blir Bodø/Glimt-spiller. – Tromsø og Bodø/Glimt er klassiske motstandere så det er knyttet følelser til en overgang selv om Espejord nå kommer fra Nederland.

Les: Etter praten med Rangnick vet Dean Henderson at han har et skikkelig problem

25-åringen fra Tromsø har tatt valget sitt og skal spille for Bodø/Glimt de neste tre sesongene. Bodø/Glimt henter han på en permanent overgang fra Heerenveen, som slipper han etter en sesong ødelagt av skader.

Bodø/Glimt bekrefter i en pressemelding at Runar Espejord er klar for klubben.

«Det føles veldig bra. Det har vært mye de siste ukene så det er greit å endelig få det på plass. Jeg ser frem til å spille for den regjerende seriemesteren»

«Det blir jo litt spesielt ettersom jeg har vært TIL-gutt hele livet. Jeg må nok legge de følelsene til side for å få gjort en sinnsyk jobb i Glimt»

Les: Eric Bailly hentes fra United-benken for å krige om serietittelen!

Du kan se velkomstintervjuet på Bodø/Glimt sine sider.

Espejord har spilt nesten hele sitt liv i Tromsø IL og etter å ha levert i flere år fikk han utenlandsdrømmen oppfylt da han i 2020 ble solgt til nederlandske Heerenveen. Samme år dro han på utlån tilbake til barndomsklubben. Skader satt han ut av spill i fjor, men nå er han klar for å bite tennene sammen og klinke til i sin nye klubb.

Espejord er spilleklar til Europa Conference League-kampene mot Celtic.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments