onsdag, august 17, 2022
HjemNyheterSouthampton knuste Brentford uten koronasmittet Moi

Southampton knuste Brentford uten koronasmittet Moi

Southampton knuste Brentford uten koronasmittet Moi


Hjemmelaget fikk en flott start i regnværet på St. Mary’s da Jan Bednarek stusset inn et hjørnespark fra James Ward-Prowse før det var spilt fem minutter.

Kristoffer Ajer er tilbake etter sitt langvarige skadeopphold og var på plass i Brentford-forsvaret, men det ble en tung kveld på sørkysten. Det var mager trøst at han var involvert i utligningsmålet.

I det 24. minutt brystet nordmannen ned et klareringsspark fra hjemmelaget litt inne på Southamptons halvdel og satte raskt i gang et nytt angrep. På Bryan Mbeumos innlegg slo Vitalij Janelt til med en flott utsidevolley, og det sto 1-1.

Det skulle ikke vare lenge. Southampton gikk til pause med ledelse etter ny scoring på hjørnespark. Denne gang gikk serven helt ut til Ibrahima Diallo, som skjøt på direkten fra 18 meter. Ballen gikk i stolpen, spratt ut i neven til keeper Álvaro Fernández og gikk i mål. Det ble stående som et selvmål.

Armando Broja og innbytter Che Adams økte hver sin gang etter pause.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments