tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterSimon Cowell fridde til kjæresten på julaften

Simon Cowell fridde til kjæresten på julaften

Simon Cowell fridde til kjæresten på julaften


Tirsdag kveld kunne People avsløre at den tidligere «Americas got talent»-dommeren Simon Cowell (62) og kjæresten Lauren Silverman (44) hadde forlovet seg etter et 13 år langt forhold som kjærester.

Ifølge det amerikanske magasinet fridde Cowell mens de gikk en strandtur sammen med sønnen deres Eric (7) og Silvermans andre sønn Adam (16) som hun har fra et tidligere ekteskap.

Les også: Simon Cowell avslører ekstrem vektnedgang

Fridde på julaften

Paret tilbrakte juleferien på Cowells feriehus i Barbados, som også er den samme øya hvor de først møtte hverandre. Det var på selveste julaften 62-åringen tok anledningen til å gå ned på kne da han fikk et «ja» fra Silverman.

Representanter for Cowell bekreftet forlovelsen til People og en kilde fortalte magasinet at forlovelsen ikke kom som et stort sjokk på parets nærmeste venner og ettersom de har vært kjærester så lenge.

MANGE ÅR: Simon Cowell og Lauren Silverman har vært kjærester i 13 år.

MANGE ÅR: Simon Cowell og Lauren Silverman har vært kjærester i 13 år. Foto: NTB (INFPhoto.com)

Gjorde stort inntrykk

Kjæresteparet traff hverandre i 2004, mens Silverman fortsatt var gift med eiendoms-investoren Andrew Silverman, som ifølge People var en god venn av Cowell.

Det var først i 2013 det tidligere ekteparet søkte om en skillsmisse, da det ble kjent at den tidligere «Americas got talent»-dommeren og Lauren ventet deres første barn.

I 2014 fikk paret sitt første barn. Cowell som er kjent for sin strenge karisma har fortalte i fjor da han gjestet The Kelly Clarkson Show at å bli far hadde fått frem en mykere side av han, og at det var ultralydbildene som først gjorde et stort inntrykk på ham.

– Han er det mest fantastiske som noen gang har skjedd meg. Jeg elsker ham, sa «Americas got talent»-dommeren da han gjestet talkshowet.

MYK: Cowell har tidligere fortalt at å bli far fikk frem en mykere side av han.

MYK: Cowell har tidligere fortalt at å bli far fikk frem en mykere side av han. Foto: Simon Cowell (Twitter)

Cowell har tidligere skrevet på Twitter at å bli far har vært skjellsettende for han.

Les også: Simon Cowell brakk ryggen i ulykke med elsykkel

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments