fredag, januar 21, 2022
HjemNyheterKristoffer Velde forlater Eliteserien - klar for Lech Poznan

Kristoffer Velde forlater Eliteserien – klar for Lech Poznan

Kristoffer Velde forlater Eliteserien – klar for Lech Poznan


Kristoffer Velde er solgt fra Haugesund til den polske serielederen Lech Poznan. Overgangen ble bekreftet av den polske klubben onsdag kveld.

– Det er gale fans her, jeg elsker det. Jeg har ikke spilt for dem ennå, men jeg så den siste kampen i fjor fra tribunen og stemningen var fantastisk. Jeg gleder meg til første kamp, ​​sier Velde selv til klubbens hjemmesider.

Følg overgangsvinduet direkte her!

Les også: Bodø/Glimt bekrefter: Henter Espejord fra Heerenveen

Ifølge Nettavisens opplysninger aksepterte Haugesund nylig et bud fra Lech Poznan med en totalpakke på i overkant av ti millioner kroner. Den 22 år gamle kantspilleren ble observert på Gardermoen på vei til Polen tirsdag, før han onsdag har gjennomført medisinske tester og signert på en fireårsavtale med Lech Poznan.

Den polske storklubben topper Ekstraklasa med 41 poeng etter 19 serierunder.

Lech Poznan and Rangers players hold a minute of silence for Italy's former soccer player Paolo Rossi before the Europa League Group D soccer match between Lech Poznan and Rangers in Poznan, Poland, Thursday, Dec. 10, 2020.

Lech Poznan sin hjemmebane rommer over 40 000 tilskuere. Foto: Czarek Sokolowski (AP)

Velde selv har ikke ønsket å kommentere noe til Nettavisen om den nært forestående de siste dagene. Hans agent Imad El Hammichi har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Velde leverte en meget solid 2021-sesong på midtbanen til Haugesund og noterte seg for sju scoringer på totalt 29 kamper i Eliteserien for laget fra vestlandet.

Han startet 26 kamper og kom inn som innbytter i tre av kampene. I tillegg til sju scoringer, bokførte han også åtte målgivende pasninger i løpet av sesongen.

Les også: Nettavisen erfarer: Haugesund har akseptert bud på Velde

Totalt har han notert seg for 43 målpoeng på 101 kamper i Eliteserien for Haugesund. Nå fortsetter han karrieren i polsk fotball.

Nylig solgte også Haugesund Niklas Sandberg til Viking. I tillegg har danske Benjamin Tiedeman Hansen forlatt klubben etter at kontrakten hans utløp.

Thomas Rogne spilte inntil nylig for Lech Poznan, men er ferdig i klubben.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments