tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterBodø/Glimt bekrefter: Henter Espejord fra Heerenveen

Bodø/Glimt bekrefter: Henter Espejord fra Heerenveen

Bodø/Glimt bekrefter: Henter Espejord fra Heerenveen


Det bekrefter Bodø/Glimt selv onsdag.

Slik Nettavisen rapporterte tirsdag, vraket Espejord et tilbud fra Tromsø og valgte heller et tilbud fra den store rivalen i nord. Spissen landet i Bodø tirsdag, hvor han gjennomførte de nødvendige medisinske undersøkelsene.

Onsdag sluttførte han ifølge Nettavisens opplysninger de siste personlige betingelsene, og Glimt bekrefter nå at 25-åringen har signert en treårskontrakt på Aspmyra.

– Det føles veldig bra. Det har vært mye de siste ukene så det er greit å endelig få det på plass. Jeg ser frem til å spille for den regjerende seriemesteren, sier Espejord.

Han innrømmer at det er spesielt å ta på seg den gule Glimt-drakta som Trømsø-gutt.

– Det blir jo litt spesielt ettersom jeg har vært TIL-gutt hele livet. Jeg må nok legge de følelsene til side for å få gjort en sinnsyk jobb i Glimt.

Espejord var utlånt til Tromsø fra Heerenveen sist sesong. Han hadde et halvår igjen av kontrakten med klubben fra den nederlandske skøytebyen, og Glimt betaler ifølge Nettavisens og andre mediers opplysninger nå mellom to og tre millioner kroner for å kjøpe ham ut allerede i januar.

Nettavisen er kjent med at det skal ha vært interesse for Espejord også fra utenlandske klubber i vinter. Men spissen, som møtte Glimt-trener Kjetil Knutsen like før jul, ender nå opp på Aspmyra som erstatteren til Erik Botheim etter å ha brukt flere dager i tenkeboksen.

Botheim forsvant til Krasnodar i russisk fotball like før jul.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments