lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterSalah i toppform da Liverpool vant byderbyet

Salah i toppform da Liverpool vant byderbyet

Salah i toppform da Liverpool vant byderbyet


Med «kun» ett mål på de tre foregående kampene var Salah tilbake og scoret sitt 12. og 13. mål for sesongen. Han har fire mål ned til Jamie Vardy på toppscorerlista i Premier League for øyeblikket.

Både Chelsea og Manchester City gjorde jobben, så det betyr at de rødkledde stadig er to poeng bak Chelsea og på tredjeplass. Den nevnte trioen har nå sju poeng ned til neste lag (West Ham) på tabellen.

Liverpool har ett tap på sine 23 siste kamper i ulike turneringer. Det kom mot West Ham (2-3) i Premier League for snaut to uker siden.

Det var Jordan Henderson som bredsidet inn 1-0 med en nydelig avslutning etter ti minutter. Senere assisterte han Salah som kom alene med Everton-keeper Jordan Pickford og bøyde inn 2-0.

Demarai Gray reduserte sju minutter før pause og gjorde det spennende, men den forsvant da brennhete Salah snappet opp ballen fra Séamus Coleman og løp over halve banen før han tuppet 3-1 forbi Pickford.

Diogo Jota ville også være med på moroa og fortsatte sin målform. En lekker vending og et knallhardt skudd i nettaket fra spiss vinkel ga ham den 8. scoringen for sesongen.

Egypteren har vært direkte involvert i minst én scoring i de 12 siste Premier League-kampene, ifølge statistikktjenesten Opta.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments