tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterAdvokaten hamret løs etter denne uttalelsen: - Det endte opp i en...

Advokaten hamret løs etter denne uttalelsen: – Det endte opp i en skikkelig sex-orgie

Advokaten hamret løs etter denne uttalelsen: – Det endte opp i en skikkelig sex-orgie


NEW YORK (Nettavisen): Onsdag startet forsvarerne til Ghislaine Maxwell utspørringen av «Jane», en kvinne som hevder hun bare var 14 år gammel, da hun først ble kontaktet av Maxwell og den avdøde mangemilliardæren Jeffrey Epstein.

Se video fra Manhattan her:

Les også: «Et seksuelt rovdyr»: – Hun deltok konstant i sexorgier

I sin forklaring på tirsdag fortalte «Jane» i detalj om hvordan hun ble utsatt for gjentatte seksuelle overgrep av Jeffrey Epstein og at Ghislaine Maxwell deltok i gruppesex og gruppemassasjer med de to.

– Begynte å masturbere

Ghislaine skal ha opptrådt som en «storesøster» overfor henne, men skal ha vært den som ved flere anledninger skal ha lokket henne til å ha sex med Epstein.

Les også: 10 bisarre funn i Epsteins leilighet: Bill Clinton-maleri går verden rundt

I detalj forklarte kvinnen hvordan hun først traff paret i 1994 og deretter ble lokket inn i flere seksuelle overgrep.

De første overgrepene «Jane» ble utsatt for, fant sted i Epsteins bolig i Palm Springs.

Der skal Ghislaine og Epstein blant annet ha geleidet henne opp på et rom og begynt «å ta av klærne».

Les også: – Jeg ble helt forskrekket, jeg hadde aldri sett en penis før

- FORSKREKKET: «Jane» som bare var 14 år gammel da hun skal ha blitt sexmisbrukt av Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, forklarte seg i retten på Manhattan på tirsdag. - Jeg ble helt forskrekket, jeg hadde aldri sett en penis før, sa «Jane». På onsdag ble hun utspurt av en av Ghislaine Maxwells forsvarere.

– FORSKREKKET: «Jane» som bare var 14 år gammel da hun skal ha blitt sexmisbrukt av Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, forklarte seg i retten på Manhattan på tirsdag. – Jeg ble helt forskrekket, jeg hadde aldri sett en penis før, sa «Jane». På onsdag ble hun utspurt av en av Ghislaine Maxwells forsvarere. Foto: REUTERS/Jane Rosenberg

– Så begynte de å ta på på hverandre mens de fniste, fortalte «Jane» i retten.

– Deretter ba han meg om å ta av toppen min. Så var det plutselig hender over alt, og så begynte Jeffrey å masturbere igjen. Og Ghislaine gned seg opp mot ham, og kysset på ham, sa hun i retten.

– Det utviklet seg til en orgie

I et annet tilfelle skal de to, ifølge New York Post ha geleidet henne inn på et massasjerom hvor hun fikk opplæring i hvordan Epstein likte å bli massert.

Ifølge «Jane» skal hun under disse hendelsene også ha blitt tatt på av Ghislaine Maxwell.

Les også: «Et seksuelt rovdyr»: – Hun deltok konstant i sexorgier

Under sin forklaring fortalte «Jane» også om hvordan hun ble dratt inn i gruppesex og orgier med Maxwell, Epstein og flere andre.

Etter plutselig å ha blitt innkalt til et massasjerom, skal hun har blitt bedt å massere ham.

– Så begynte Maxwell sammen med alle de andre å kle av seg.

– Deretter la Jeffrey seg ned på massasjebenken. Og så, du vet, utviklet det seg til en orgie, sa «Jane» i retten.

Les også: – Jente (15) forsøkte å svømme fra «sex-øya» til Jeffrey Epstein

– Ghislaine deltok flere enn to ganger

Kvinnen, som nå er skuespiller, fortalte at disse sexovergrepene fortsatte i et par år frem til hun var 16 år gammel.

Les også: – Jeg ble helt forskrekket, jeg hadde aldri sett en penis før

«Jane» har forklart at Ghislaine Maxwell var til stede under det seksuelle misbruket ved flere anledninger. På spørsmål om nøyaktig hvor mange ganger Maxwell deltok, svarte «Jane» følgende:

– Jeg vet ikke helt, men mer enn to ganger, sa «Jane», ifølge New York Post.

TILTALT: Jeffrey Epsteins mangeårige venn og partner, Ghislaine Maxwell, er tiltalt for tiltalt for menneskehandel og medvirkning til seksuelle overgrep. Hun har erklært seg ikke skyldig i tiltalepunktene.

TILTALT: Jeffrey Epsteins mangeårige venn og partner, Ghislaine Maxwell, er tiltalt for tiltalt for menneskehandel og medvirkning til seksuelle overgrep. Hun har erklært seg ikke skyldig i tiltalepunktene. Foto: Laura Cavanaugh og Scanpix/Handout/AFP

– «Jane» har forklart seg forskjellig

Onsdag startet en av Ghislaine Maxwells forsvarere, Laura Menninger, sin utspørring av «Jane», der også Nettavisen fulgte deler av rettsforhandlingene.

Menninger gikk rett til angrep ved å påpeke hvordan «Jane» ved flere anledninger har forklart seg forskjellig om og når overgrepene hun ble utsatt for skal ha funnet sted – og hva hun tidligere har forklart om Ghislaine Maxwells tilstedeværelse under disse overgrepene.

Les også: Pilot sier at prins Andrew var om bord Epsteins privatfly

Her er en tegning fra retten av forsvarer Laura Menninger og Ghislaine Maxwell fra retten på onsdag.

HAMRET LØS MOT VITNET: Her er en tegning fra retten av forsvarer Laura Menninger og Ghislaine Maxwell fra retten på onsdag. I bakgrunnen til høyre, kan man se «Jane». Foto: REUTERS/Jane Rosenberg

Les også: – Her hadde hun gruppesex med jenta og milliardæren

Forsvarsadvokaten dro blant annet frem et avhør «Jane» gjorde i desember 2019 der hun ikke husket når hun så Ghislaine Maxwell naken for første gang.

Les også: 10 bisarre funn i Epsteins leilighet: Bill Clinton-maleri går verden rundt

Da skal «Jane» heller ikke, ifølge Menninger, ha forklart seg om det første seksuelle overgrepet hun ble utsatt for, som fant sted i Palm spring i 1994, og der Ghislaine Maxwell skal ha deltatt.

– Husket ikke om Ghislaine var i rommet

– I desember 2019 sa du til myndighetene at du ikke hadde noe spesielt minne fra første gangen du var med Ghislaine. Er dette et minne som du nå har kommet frem til etter to år? spurte forsvarsadvokaten

– Nei, jeg tror ikke jeg har kommet frem til noe minne, svarte «Jane».

– Siden du ikke husket dette under avhøret i 2019, så husket du det veldig godt da du forklarte deg i går, sa Menninger i retten.

Les også: – Jente (15) forsøkte å svømme fra «sex-øya»

GRÅT I RETTEN: «Jane» har ved flere anledninger tatt til tårene under sin forklaring i rettssaken mot Ghislaine Maxwell i New York City.

GRÅT I RETTEN: «Jane» har ved flere anledninger tatt til tårene under sin forklaring i rettssaken mot Ghislaine Maxwell i New York City. Foto: REUTERS/Jane Rosenberg

– I februar 2020 forklarte du deg i et nytt avhør, da husket du ikke om Ghislaine Maxwell hadde vært i rommet da du ble utsatt for seksuelle overgrep. Du sa du ikke husket om Gislaine var i rommet, og du husket heller ikke om Ghislaine noen sinne hadde rørt deg. Stemmer det at du sa det i avhøret?

– Det husker jeg ikke, sa «Jane» i retten på onsdag.

«Jane»: – Det husker jeg ikke

Forsvarsadvokaten Laura Menninger gjorde ved flere anledninger et poeng av at «Jane» på tirsdag kom med en svært detaljert forklaring om hvordan Ghislaine Maxwell hadde deltatt i seksuelle overgrep mot henne, men at dette var detaljer «Jane» ikke hadde kommet med i forbindelse med avhør hun gjorde med amerikanske myndigheter i både 2019 og 2020.

Les også: – Her hadde hun gruppesex med jenta og milliardæren

– Du sa også i et avhør i 2019 at første gang du ble utsatt for seksuelle overgrep var i New York. Stemmer det?

– Nei, det stemmer ikke, fortalte «Jane» i retten.

– I april 2020 forklarte du at du bare husker et tilfelle i New York der Ghislaine Maxwell var til stede, stemmer det?

– Det husker jeg ikke, svarte «Jane» i retten.

«Jane»: – Fant senere ut at det var feil

Advokaten dro også frem at «Jane» i tidligere avhør har sagt at hun som 14-åring i 1994 dro til New York med Epstein for å se musikalen «Lion King». Problemet var at musikalen ikke ble oppført på Broadway før i 1997.

– Stemmer det at du sa du dro til New York som 14-åring for å se Lion King på Broadway?

– Jeg sa det, men fant senere ut at det var feil, da «Jane» i retten.

Les også: Epsteins ofre har fått nesten 125 millioner dollar i erstatning

I tillegg til å ha blitt seksuelt misbrukt i Florida og New York, hevder «Jane» under rettssaken også at hun ble misbrukt på Epsteins ranch i New Mexico.

– Husker du at du i forbindelse med et avhør i februar 2020 ikke husket hvorvidt du ble utsatt for noe seksuelt på din første tur til New Mexico?

– Nei, det husker jeg ikke.

Les også: – Ble lokket inn på et massasjerom fylt med bilder av nakne kvinner

– «Jane» tok ikke kontakt med politiet

Laura Menninger gjorde også et poeng av at fant senere ut at det var feil, etter at Epstein ble dømt i 2008, aldri tok kontakt med politiet eller påtalemyndigheten for å fortelle hva hun hadde blitt utsatt for av både Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein.

Forsvarsadvokaten dro også frem at «Jane» på et senere tidspunkt tok kontakt med en advokat for å stoppe trakasseringen hun ble utsatt for i forbindelse med omtalen av Epstein-saken.

– Da kunne du jo bedt advokaten om å kontakte politiet for å anmelde de forbrytelsene du nå hevder å ha vært utsatt for? spurte Menninger i retten.

– Ja, jeg kunne jo gjort det.

– Men så var det slik at du ikke vil bli involvert i straffesaken? spurte advokaten

– Ja, det stemmer, sa«Jane».

«Jane» har fått utbetalt 5 millioner dollar

Senere, i september 2019, måneden etter at Epstein tok sitt eget liv på cella i New York, tok «Jane»kontakt med en ny advokat, Robert Glassman.

Les også: – Ble lokket inn på et massasjerom fylt med bilder av nakne kvinner

De gikk senere til sivilt søksmål mot Ghislaine Maxwell for å ha lokket henne til å ha sex med Epstein, men saken ble lagt bort som en del av et forlik der «Jane» fikk utbetalt penger fra Epstein Victims’ Compensation Fund.

Les også: Slik skal den sexdømte mangemilliardæren ha blitt en brikke i kampen om Nobels fredspris

Da rettssaken startet på mandag, fortalte en annen av Ghislain Maxwells forsvarere, Bobbi Sternheim, at «Jane» hadde fått utbetalt hele fem millioner dollar, eller rundt 45 millioner norske kroner, fra fondet på bakgrunn av overgrepene hun skal ha blitt utsatt for.

Les også: «Et seksuelt rovdyr»: – Hun deltok konstant i sexorgier

«Jane»: – Det var for vanskelig

Aktoratet spurte på onsdag «Jane» om hvorfor hun i de innledende samtalene med etterforskerne «ikke greide å dele alle detaljene om hva som hadde skjedd» ,og således fortalte dem om det seksuelle misbruket.

Les også: – Noen svært mektige personer er redde for hva Ghislaine Maxwell har å si – nå må dere holde henne i live!

Deretter ble hun spurt om hvorfor hun nå har valgt å stille opp i retten for å vitne i straffesaken, skriver New York Times.– Jeg satt i et rom fullt av fremmede personer og måtte fortelle dem de mest skammelige og dypeste hemmelighetene som jeg hadde dratt med meg over alt. Det var for vanskelig, for vanskelige følelsesmessig, det var altfor vanskelig å alle mulig måter, sa «Jane».

– Jeg er her for forhåpentligvis å finne en avslutning på det hele. Og forhåpentligvis finne litt fred og helbredelse en dag, sier Jane.

«Jane» møtte Donald Trump

«Jane» fortalte også i retten på onsdag at i 1994, da hun var 14 år gammel, tok Jeffrey Epstein henne med til Mar-a-Lago for å treffe Donald Trump.

«Jane» ble derimot ikke spurt noe mer utfyllende om dette møtet, annet enn at hun fikk møte Trump under besøket.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments