fredag, desember 3, 2021
HjemNyheterBokhandlerens tips til julens perfekte bokgave

Bokhandlerens tips til julens perfekte bokgave

Bokhandlerens tips til julens perfekte bokgave


Det er lite som slår en god leseopplevelse, og kanskje er det nettopp derfor en god bok er en av de beste julegavene du kan legge under treet i år.

– En god bok for meg er en bok jeg forsvinner inn i, hvor jeg glemmer tid og sted og bare må lese litt til, forteller Mari på ARK Torget.

Man kan trygt si at hun er over middels interessert i bøker – og da spesielt krimbøker.

FRA KRIM TIL BIOGRAFI: Hos ARK Larvik finner du bøker som passer for de fleste.

–Jeg er ekstra glad i et lite mysterie, så jeg må vel innrømme at jeg spesielt er glad i krim, men også bøker med mysterier fra fortiden, forteller hun.

Mari mener også at det finnes en perfekt bok for alle – og legger samtidig til at at alle kan finne den perfekte julegaven i en bokhandel.

Hos henne finner du et rikelig utvalg bøker i alle sjangre for både store og små – et hav av mulige julegaver.

Lurer du på hvilke bøker som er populære blant nordmenn i år?

Her er noen gode gavetips:

Les også: Bildeserie

– Noe av det beste med jobben min er å finne den perfekte boka til kunden. Det er så gøy når de kommer tilbake og vil ha en ny anbefaling fordi de var så fornøyde sist! forteller Mari.

Men å kjøpe bøker til andre enn seg selv kan være en utfordring, og utfallet blir ikke alltid like godt mottatt uansett hvor gode intensjoner man måtte ha.

Bokhandleren i Larvik har selv opplevd å ta imot returer fra kunder som gjerne skulle sett av bokgaven bestod av en annen tittel som hadde gjenspeilet dem bedre.

– Av og til hender det jo at besteforeldre vil kjøpe bøker til barnebarna sine, men så velger de kanskje noe som er hakket for barnslig. Da er det ikke alltid så lett for oss å argumentere for at de skal velge en annen tittel.

Men Mari har gode råd til de som trenger hjelp til å finne den perfekte bokgaven:

– Det er viktig å tenke på at det er mottakeren som skal like boka, selv om det ikke er en bok eller sjanger du liker selv. Det kan derfor være lurt å sjekke hva mottakeren har lest før slik at man vet litt bedre hva man bør se etter.

Hun oppfordrer også kundene til å spørre om hjelp fra fagfolket hos bokhandleren. Sammen med et team dyktige bok-entusiaster står de klare til å hjelpe deg finne den perfekte julegaven.

Og skulle gaven mot formodning likevel ikke falle i smak, så er ikke det noe problem heller:

– Det fine er at skulle man bomme, så er det alltid lett å bytte hos alle ARK-bokhandlere, avslutter Mari.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments