onsdag, desember 1, 2021
HjemNyheterTottenham snublet mot lille Mura

Tottenham snublet mot lille Mura

Tottenham snublet mot lille Mura


MURA – TOTTENHAM 2-1:

Slovenske Mura sikret seg sine første poeng i årets Uefa Conference League da laget, som ligger midt på tabellen i hjemlandet, slo Tottenham 2-1

Tomi Horvat ga hjemmelaget ledelsen, mens Harry Kane utlignet for gjestene etter at Ryan Sessegnon hadde blitt utvist midtveis i første omgang.

På overtid ble Amadej Marosa matchvinner for vertene.

Tidlig kalddusj og rødt kort

Kveldens første Tottenham-kalddusj kom etter elleve minutter, da Tomi Horvat dro seg inn i banen fra høyre. Davinson Sanchez hang ikke med og skled da han forsøkte å holde følge med 22-åringen.

Horvat fikk dermed en god mulighet god plass og tid til å stille inn siktet og bøye inn 1-0 i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Pierluigi Gollini i Tottenham-målet.

Se 1-0-målet her:

Vondt ble til verre for Spurs da Ryan Sessegnon kastet seg inn i en takling og ble tildelt sitt andre gule kort for dagen og måtte ta en tidlig dusj etter 32 minutter.

Fire bytter samtidig

Conte var neppe fornøyd med det han fikk se av sine nye elever i den første omgangen, og etter 54 minutter sendte han fire av sine vanligvis foretrukne spillere på banen.

Dele Alli, Matt Doherty, Joe Rodon og Bryan Gil ble erstattet av Heung-min Son, Lucas Moura, Eric Dier og Ben Davies.

Etter 72 miunutter kom uttellingen for Conte og Tottenham. Rot og misforståelser i Mura-forsvaret førte til at en halvslapp pasning fra Lucas Moura gikk rett gjennom til Kane, som chippet inn 1-1 over keeper fra skrått hold.

Se Harry Kanes utligning:

På overtid ble Sanchez rundlurt igjen – denne gangen av Marosa, som avsluttet via colombianerens bein og i en bue over Gollini til 2-1, med kampens siste spark.

Se seiersmålet her:

Den andre kampen i Gruppe G mellom Rennes og Vitesse endte 3-3 etter at gjestene utlignet mot slutten av oppgjøret. Birger Meling spilte hele kampen for Rennes og noterte seg for en målgivende pasning.

Tottenham møter gruppevinner Rennes på hjemmebane i den siste kampen i gruppespillet og må vinne for å ha muligheten til å gå videre fra Gruppe G.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments