onsdag, desember 1, 2021
HjemLokale nyheterNordlandStrømprisene øker i Nord-Norge

Strømprisene øker i Nord-Norge


Strømprisen i Midt- og Nord-Norge er nesten tredoblet på fredag sammenlignet med dagen før viser tall fra strømbørsen Nord Pool. I Midt- og Nord-Norge hopper prisen fredag til 1,16 kroner kilowattimen (kWh) – nesten like høyt som i sør, der strømkunder i snitt betaler 1,17 kroner per kWh. Prisen i Nord-Norge følger prisen i Nord-Sverige veldig tett. Det er blitt veldig kaldt spesielt i Nord-Sverige, hvor de har mesteparten av den svenske vannkraften, men den blir delvis bremset på grunn av islegging i elvene, sier strømanalytiker Sigbjørn Seland til E24. Handelssjef Tom Eirik Olsen tror det er midlertidig.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments