mandag, november 29, 2021
HjemNyheterHaller kom inn og sikret Ajax-seier med to nye CL-mål – på...

Haller kom inn og sikret Ajax-seier med to nye CL-mål – på scoringstoppen med ni

Haller kom inn og sikret Ajax-seier med to nye CL-mål – på scoringstoppen med ni


Den franskfødte ivorianeren har scoret ni ganger i Champions League i høst og gjør dermed Robert Lewandowski selskap på toppen av scoringslista. Ajax har i likhet med Bayern München vunnet alle sine fem kamper og sikret gruppeseieren.

Haller, Lewandowski og Cristiano Ronaldo er alene om å ha scoret i alle fem mesterligarunder.

Hallers første scoring var av den enkle sorten, takket være glimrende forspill av midtstopper Lisandro Martínez og venstreback Nicolás Tagliafico. Martinez slo en perfekt gjennombruddspasning fra midtstreken. Tagliafico skrudde på turboen og nådde ballen før keeper. Han sentret til Haller, som kunne trille 1-1 i tomt bur. Da hadde storscoreren vært på banen snaut ni minutter.

Vinnermålet kom i det 69. minutt på en dødball. Dusan Tadic slo et hardt og flatt frispark fra venstre, og Martinez sendte i vei et skudd som trolig ville gått utenfor. Inne foran mål satte Haller fram foten og styrte ballen inn via tverrliggeren.

Ajax var klar for cupspillet allerede før onsdagens kamper, men trengte ett poeng for å være sikker på å bli gruppevinner. Trener Erik ten Hag valgte å la Haller starte på benken.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments