mandag, november 29, 2021
HjemNyheterDette blir det hotteste innen sexleketøy i 2022

Dette blir det hotteste innen sexleketøy i 2022

Dette blir det hotteste innen sexleketøy i 2022


Hva blir neste års trender innen sexleketøy og kan man kjøpe dette allerede nå? Vi har spurt to eksperter på sexleketøy om neste års trender.

– Den største trenden i 2021 har vært sugevibrator – og all time favorite har vært Womanizer. Den trenden vil fortsette i 2022, for det er fortsatt mange som ikke har skaffet seg en Womanizer. Er det noe man bør ha i nattbordsskuffen så er det nettopp en Womanizer, sier sexolog og pressesjef for Nytelse, Maria Ebbestad.

Her finner du de nyeste modellene av Womanizer

womanizer

Både Nytelse og Sinful trekker frem Womanizer som et populært produkt vi vil se mer av i 2022.

Mathilde Mackowski, gründer og medeier i Sinful, mener at klitorisstimulatorer er kommet for å bli, og 2022 er ingen unntak.

– Mange kvinner har allerede prøvd en klitorisstimulator, men neste år kommer vi til å se enda flere modeller i nye størrelser og former – både med og uten fjernkontroll. Womanizer hadde nylig verdenslansering av sin nye modell, og den kommer til å leve opp til forgjengeren.

Trender for menn

For menn er det kommet nytt fokus på utviklingen av produkter. Her er det to trender vi kan forvente i 2022, ifølge Sinful.

– Markedet for den kvalitetsbevisste mann blir større og større med nye spillere som eksempelvis Arcwave Ion Masturbator og Orctan Masturbator. Begge disse innovative produktene fokuserer på den intense stiumulasjon av penishodet og den følsomme strengen under – nemlig frenulum, sier Mackowski.

mastrubator

Mastrubator for menn er et innovativt produkt flere menn kommer til å benytte seg av.

Maria Ebbestad kan også bekrefte at analsex både for kvinner og menn blir mer og mer populært. Prostatavibratorer har virkelig skutt i været og menn har fått øynene opp for å teste mer på soverommet.

– Analen til både kvinner og menn er fylt med nerver og gjør man analsex riktig vil det være en deilig opplevelse for begge. Bruk rikelig med glidemiddel, gå forsiktig frem og kommuniserer godt mens dere prøver dere frem er mitt beste råd.

Er det et spesielt produkt dere virkelig tror kommer til å bli årets sexleketøy 2022?

– Jeg tror alle anale leketøy vil få en skikkelig oppsving i 2022. Om jeg skal trekke frem ett produkt vil der bli et som kan brukes til alle kjønn, single og par, så er det Cocktail parvibrator, sier Ebbestad.

parvibrator

Alle anale leketøy blir populært i 2022, men Maria Ebbestad anbefaler Cocktail parvibrator som årets sexleketøy 2022.

Ebbestad anbefaler også disse fem må ha-produktene:

1. Womanizer

2. Tungevibrator

3. Cato – rabittvibrator

4. Prostatavibrator med fjernkontroll

5. Arcwave: (Womanizer til menn)

En renessanse

Koronapandemien gjorde at fokus på sexlivet ble enda større. Sinful merket oppsving i appstyrte produkter som gjorde det mulig å være helt intime sammen – uansett om man befinner seg i ulike verdensdeler.

Stive og kalde hjemmekontormuskler trenger litt hjelp for å komme igang.

Det var mye fokus på forspill i 2021 med massasjeoljer, lys og erotiske oljer – dette vil fortsette inn i 2022. Foto: getty

– Produkter som massasjeeoljer, lys og erotiske tilbehør til forspill fått en renessanse. Nok også nettopp på grunn av koronapandemien, så har nærværet fått ny verdi hos mange av oss, understreker Mackowski.

En siste ting som vi kommer til å se mer av ifølge Sinful, er diskret og lydssvake produkter.

– Vi vil gjerne nyte, men helst uten å vekke for mye oppmerksomhet hos naboen. Forståeligt nok. Det er et produkt som Orctan Masturbator et tydelig bevis på. Samtidig har det et lekkert design, som også er effektivt i bruk.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments