mandag, november 29, 2021
HjemNyheterSportAnsu Fati er dessverre like menneskelig som Neymar, Hazard og Haaland

Ansu Fati er dessverre like menneskelig som Neymar, Hazard og Haaland

Vi har sett det med Neymar hos PSG. To milliarders-beina til rockestjerna er null verdt for PSG-manageren i viktige deler av sesongen når skadene herjer. Real Madrid har sett det samme med Hazard, godt over milliarden i overgangssum fungerer ikke som rustning mot skader. Hos Barcelona har de også fått en reality check.

Tenåringen Ansu Fati ble hyllet som den neste store hos Barca etter å ha fått gjennombruddet som 17-åring. Forrige sesong dro forwarden på seg en alvorlig kneskade og måtte gjennom diverse operasjoner og elleve måneder utenfor kamparenaen.

Les: Agent hyler etter tapet mot Bodø/Glimt

Så i sommer ble spanjolen tildelt den ikoniske nr. 10 drakten til Messi for å vise hvor viktig han er for klubben. Forlengelse til 2027 ble signert med en heftig utkjøpsklausul. Så kom den gradvise returen fra slutten av september med 9 minutters spilletid mot Levante, så 26 mot Atletico.

(fra transfermarkt.com)

På søndag var Fati på banen i store deler av El Clasico. Sergio Aguero tok seg av trøstemålet for Barcelona i 1-2 tapet, mens Fati fikk en ny smell.

På onsdag melder Barcelona at 18-åringen er ute med «ubehag» i kneet, denne gangen det høyre. Det beskrives som milde ubehag, men klubben kan ikke si når Fati returnerer.

Kampprogrammet til Barcelona settes ikke på vent, på onsdag venter Rayo Vallecano, på lørdag Alaves og Dynamo Kiev på tirsdag.

Tre kamper hvor Barca definitivt kunne trengt sin nr. 10. I Dortmund er det også noen som innser at millioner i ukelønn og 13 scoringer på 10 kamper ikke er garanti for leveranser (les: Skade minner storklubber om at milliarder er mye penger).

Vi ønsker Fati good recovery.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments