mandag, november 29, 2021
HjemNyheterPolitiet på leting etter Brian Laundrie – har gjort funn

Politiet på leting etter Brian Laundrie – har gjort funn

Politiet på leting etter Brian Laundrie – har gjort funn


Ingen har sett Brian Laundrie siden 14. september. Amerikansk politi vil gjerne komme i kontakt med mannen etter at forloveden hans Gabby Petito ble meldt savnet og senere funnet kvalt i et turområde.

LES MER: Gabby Petito døde av kvelning – nye teorier om kjæresten

Nå melder nbcnews at letemannskaper har gjort funn av det man antar er kroppsdeler i nærheten av stedet man tidligere har funnet eiendeler tilhørende Brian Laundrie. De antatte kroppsdelen er funnet i et område i Florida kalt Carlton Reserve som tidligere har vært under vann. Ifølge nettstedet har de ingenting som knytter funnet til Laundrie.

Funnet er gjort i nærheten av en ryggsekk som ligner på en som Laundrie skal ha hatt tilgang til. Ifølge familiens forklaring til etterforskerne, gikk Laundrie en tur i et skogsområdet i Florida, og kom aldri tilbake.

LES MER: Klar beskjed til broren: – Meld deg til politiet

Laundrie er ikke tiltalt for drapet på forloveden, men er en såkalt «person of interest» i saken.

Gabby Petito ble funnet 19. september ved et turområde i Wyoming. Da hadde hun vært savnet siden 11. september.

Paret var levde i en varebil og postet filmer på sosiale medier da Gabby Petito plutselig forsvant. Saken har vekket stor internasjonal oppmerksomhet, og har blant annet gått viralt på TikTok.

Politiet stoppet kjæresteparet i Utah 12. august, og politiets videoopptak fra stedet viser en redd Petito, og kjæresten som hadde kloremerker i ansiktet og på armene.

I opptaket kommer det frem at paret hadde kranglet i bilen, og Petito sa hun slet med tvangstanker. Laundrie ble fort en «person av interesse» for politiet i etterforskingen av forsvinningen.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments