mandag, november 29, 2021
HjemNyheterNeville ut mot United-stjernenes oppførsel: - De er som babyer

Neville ut mot United-stjernenes oppførsel: – De er som babyer

Neville ut mot United-stjernenes oppførsel: – De er som babyer


Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er under massiv kritikk etter nok et skuffende resultat i helgas oppgjør mot Leicester, som endte med 4-2-tap.

Ekspert Gary Neville har lenge forsvart Solskjær og ment han bør få tid på seg til å få Manchester United-laget på rett kjøl. Men eksperten går likevel nå i strupen på sin tidligere lagkamerat, samt stjernespillerne på laget.

Les også: Hevder Solskjær er misfornøyd med United-ledelsens valg

– Er som babyer

Neville mener noe av grunnen til at Manchester United ikke presterer bedre enn de gjør handler om at organiseringen i laget ikke fungerer.

– United er «baggy», det er plass overalt, og de er et ganske forferdelig lag å se når de er «baggy». De må tro de er bedre enn de er. De ender opp med to lag: de fem framme, egoene, stjernespillerne, og de fem bak, sier han til Sky Sports.

FÅR KRITIKK: Ekspert Gary Neville klarer ikke å se en klar spillestil under Solskjærs ledelse av Manchester United.

FÅR KRITIKK: Ekspert Gary Neville klarer ikke å se en klar spillestil under Solskjærs ledelse av Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Den tidligere Manchester United-spilleren reagerer også på oppførselen til United-stjernene.

– De har individuelle feil, men er også et frakoblet lag. Dette United-laget er også veldig dårlig til å reagere på mål. De er som babyer. Hvis de scorer blåser de opp brystkassa. Virkelig grunnleggende feil, sier Neville tydelig.

Han fortsetter:

– Dette United-laget har ikke en stil eller identitet, bare fantastiske spillere. Spillerne gjør ikke som de skal, det er dårlig og de trenger å korrigere det ganske raskt fordi de taper mange kamper av å spille sånn.

Les også: Solskjærs kommentar skal ha skapt reaksjoner hos United-stjernen: – Opprørt

– Det må stoppes

Sammenlignet med Liverpool og Manchester City mener Neville at United har mye å gå på når det kommer til arbeidsmoral og press. Det mener han er noe Solskjær må få skikk på.

– Jeg tror ikke dette er et Pogba-problem. Jeg så angrepsspillere fly på lagkamerater de ikke liker, og det må stoppes. Det Ole er nødt til å bevise er at han kan få toppspillere til å jobbe hardt. Uniteds angrepsspillere er ikke organiserte, de er nødt til å bidra.

KLAR BESKJED: Ekspert Gary Neville kommer med hard kritikk mot Manchester Uniteds stjernespillere og manager Ole Gunnar Solskjær.

KLAR BESKJED: Ekspert Gary Neville kommer med hard kritikk mot Manchester Uniteds stjernespillere og manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Eksperten mener det ikke finnes noen god grunn til at Manchester United-spillerne ikke skal jobbe like hardt som spillerne i Liverpool og Manchester City.

– City og Liverpool-spillerne løper som hunder, og de er de beste spillerne i verden. Hvorfor aksepterer vi at United-spillerne ikke jobber like hardt som dem? Ole må få det beste ut av dem. Hvis han ikke gjør det kommer han til å ha et massivt problem på slutten av sesongen, advarer Neville.

Les også: Kommer med knusende kritikk mot Solskjær: – Han kommer aldri til å få jobbe i Premier League igjen

Røft kampprogram

Manchester United ligger nå på 6. plass på Premier League-tabellen, etter bare ett poeng på de tre siste seriekampene.

Lørdagens kamp mot Leicester var starten på en brutal måned for Solskjærs menn. I ukene fremover møter rødtrøyene storlag på storlag: : Atalanta (Champions League), Liverpool (Premier League), Tottenham (Premier League), Atalanta (Champions League), Manchester City (Premier League).

Allerede onsdag kveld får Solskjær og Manchester United muligheten til å rette opp inntrykket. Da venter Atalanta i Champions klokken 21.00.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments