mandag, november 29, 2021
HjemNyheter«Skal vi Danse»-Royane stormet av parketten etter kyss på direkten

«Skal vi Danse»-Royane stormet av parketten etter kyss på direkten

«Skal vi Danse»-Royane stormet av parketten etter kyss på direkten


FORNEBU (Nettavisen): Lørdag var det klart for eventyraften i «Skal vi Danse» hvor kjendisene skal få svinge seg til låter som «Dovregubbens Hall» og «Fairytale» for å skape magi på parketten.

Danseparet Royane Harkati (28) og Ole Thomas Hansen (22) danset lørdag en romantisk rumba som Pochahontas og John Smith til låten Colors Of The Wind.

Les også: Maren Lundby trekker seg fra «Skal vi danse»

Men det var ikke det forførende blikket til Royane som fikk publikum til å sperre opp øyene under dansen. De to avsluttet nemlig sin opptreden på parketten med et hett kyss til stor applaus fra både dommere og publikum i salen.

– Kysset dere på ordentlig? brøt det ut fra dansedommer Merethe Lingjærde til enda mer applaus fra publikum.

Skal vi danse - Program 08, 16. oktober 2021 Royane og Ole Thomas Hansen. Katrine Moholt og Anders Hoff. Skal vi danse - program 08 2021. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

FNISETE: Danseparet hadde lite å si til verken programledere, dommere eller presse om kysset lørdag. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Danseparet selv svarte på det hele med to lure smil, en god latter og at det bare skjedde «plutselig», men overfor pressen nekter de å kommentere det plutselige kysset.

I det danseparet fikk øye på pressen stormet de bokstavelig talt av scenen.

Nettavisen har vært i kontakt med presseansvarlig for programmet som kan fortelle at danseparet ikke ønsker å kommentere det som skjedde på parketten.

Droppet kjærligheten

Danseparet har snakket godt om hverandre helt siden av starten av sesongen, og lørdag kveld hadde Harakti også bare lovord å si om sin dansepartner.

– Skal vi danse hadde ikke vært det samme uten Ole Thomas, og jeg har blitt veldig glad i ham, sa hun under sendingen lørdag.

Harkati har vært åpen med Nettavisen tidligere om at hun har gått «all in» for konkurransen, og valgte blant annet å droppe en kjæreste for å kunne fokusere på TV-eventyret.

Før «Skal vi danse»-deltakelsen kunne Royane avsløre overfor Nettavisen at hun var i et noe komplisert og udefinert forhold.

– Jeg har lagt det hele på hylla, rett og slett. Jeg har nok med meg selv akkurat nå, kunne hun fortelle til Nettavisen tidligere i høst.

Dramatisk exit

Det var ikke bare romantikk i luften denne lørdags kvelden på H3 Arena. Kvelden startet rader dystert med at skihopper Maren Lundby (27) måtte trekke seg fra konkurransen.

Etter å ha slitt med smerter i føttene de siste ukene, stoppet det opp for Lundby tidligere denne uken.

– Jeg er blitt nødt til å trekke meg på grunn av en overbelastning i føttene. Jeg har slitt med dette siden vi danset jive for 2-3 uker siden, og klarte meg forrige uke da vi danset uten sko. Men jeg har skjønt at noe har vært galt, og sjekket det ut mer denne uken, sier Lundby.

Sjokkbeskjeden kommer bare en knapp uke etter at Lundby kom med nyheten om at hun ikke kommer til å stille til OL den kommende vinteren. Avgjørelsen bunnet i at Lundby har slitt med vekta, og at hun ikke vil slanke seg på en uforsvarlig måte for å bli klar til OL.

Dermed er det altså ingen som må forlate dansekonkurransen lørdag, men taperen av kveldens duell tar med seg tre minuspoeng til neste ukes sending.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments