onsdag, oktober 20, 2021
HjemNyheterShelvey etter Newcastle-oppkjøpet: - Det er nervepirrende

Shelvey etter Newcastle-oppkjøpet: – Det er nervepirrende

Shelvey etter Newcastle-oppkjøpet: – Det er nervepirrende


Som enhver Newcastle-supporter, fulgte også midtbanespiller Jonjo Shelvey nøye i mediene forrige uke da klubben nærmet seg et eierskifte etter 14 år med Mike Ashley.

Og på torsdagen var det et faktum. Saudi-Arabias statlige investeringsfond, med estimerte verdier på rundt 320 milliarder pund, hadde kjøpt opp Newcastle.

Les også: Legenden med klar tale til Newcastle: – Kjøp disse tre spillerne

Shelvey: – Det var unikt

Flere supportere ytret kjapt sin tilfredshet ved å feire hemningsløst utenfor St James’ Park, en feiring Shelvey også ønsket å ta del i.

I et intervju med Daily Mail er han nå den første Newcastle-spilleren som snakker ut om oppkjøpet.

– Disse scenene utenfor stadion var utrolige. Jeg skulle ta en kjøretur ned, jeg ønsket å gå ut der med en øl selv! sier Shelvey til Daily Mail.

– Den reaksjonen på stadion var unik. Fansen har lidd mye tidligere, så jeg tror det vi så var en frigjøring av frustrasjon og lettelse over at avtalen endelig hadde skjedd. Takk til fansen også, fordi de har bidratt til å presse denne avtalen gjennom. Det gir oss alle så mye å se frem til, fortsetter han.

BEST QUALITY AVAILABLE Jubilant Newcastle United fans hold a Saudi flag outside St James' Park whilst celebrating the club's Saudi takeover.

FULL JUBEL: Newcastle-fans viste stor glede utenfor stadion da oppkjøpet var klart forrige torsdag. Foto: Tom Wilkinson

– Skjønner at fansen ønsker Mbappé og Messi

Med de nye eierne på plass var Newcastle-direktør Amanda Staveley raskt ute med å fortelle om klubbens nye ambisjoner i tiden framover. Det skal blant annet være å bli like store som Manchester City og PSG. Hun snakket også om ønsket om å løfte Premier League- og Champions League-trofeet.

– Jeg vil sannsynligvis ikke være der når det skjer, sier imidlertid Shelvey med et smil.

– Jeg vet hvor lang tid det kan ta. Men å høre noen komme å si det, får deg som fotballspiller til å ønske å bli og kjempe om en plass for å være en del av disse ambisjonene og målene. Jeg har 18 måneder igjen av kontrakten, men det kommer an på meg å vise folket i ledelsen hva jeg er i stand til. Det er nervepirrende, men jeg er en positiv person og jeg vil prøve å gripe muligheten med begge hender. Det er spenning og nerver, antar jeg, sier Shelvey.

Les også: Fullstendig kaos på tribunen i England-kamp: – Dette er virkelig forferdelig

Han er imidlertid klar over at det i tiden framover kan komme nye, langt større navn til Newcastle.

Den siste tiden har en rekke spillere blitt koblet til klubben og ifølge britiske medier ønsker de nye eierne å bruke omkring to milliarder kroner allerede i januarvinduet.

– Jeg skjønner hva fansen ønsker – de ønsker Mbappé og Messi. Alt jeg kan si er at det ikke skjer over natta. Vi må være realistiske, sier Shelvey.

– Men pengene vil er der nå. Jeg forstår at man ikke kan bruke så mye med en gang, og det blir en lang prosess, men det er noe denne klubben og fansen fortjener. Denne klubben kan oppnå hva den vil nå, the sky is the limit!

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments