onsdag, oktober 27, 2021
HjemNyheterSportRaphinha imponerer i Leeds! Agenten bekrefter interesse fra flere store kubber

Raphinha imponerer i Leeds! Agenten bekrefter interesse fra flere store kubber

Høyrevingen Raphinha som både er brasiliansk og italiensk har aldri spilt fotball i sitt andre hjemland Italia. – Det var snakk om Juventus da han forlot Sporting til fordel for franske Rennes for 21 millioner euro sommeren 2019.

Raphinha ankom Leeds fra Rennes i begynnelsen av forrige sesong og imponerte stort i Premier League. Suksessen har ført til stor interesse fra flere store klubber, inkludert Liverpool. Noe som 24-åringens agent Deco bekrefter.

Les: El Chiringuito: Ikke sjokkerende lenger at Liverpool ønsker å hente Coutinho tilbake

  • «Han er ung og han har mange utfordringer foran seg. Det er definitivt flere klubber som liker ham, og Liverpool liker ham. Det var kontakt, men ingenting offisielt. Leeds ønsket å beholde ham en sesong til», sa Deco til Globo Esporte.

Han fortsetter:

  • «Raphinha er fornøyd i Leeds, og tiden vil komme til å ta det største spranget i karrieren. Han har tre år igjen av kontrakten, men det er ikke kontrakten som avgjør hvor lenge han blir eller drar videre. Leeds er klar over at de vil gjøre viktige salg», sier Deco.

Les: Kampklar Georginio Wijnaldum har ennå ikke fått snakket med Mauricio Pochettino

Leeds betalte 18,6 millioner euro for litt over et år siden, et salg vil bringe inn vesentlig mer, trolig det dobbelte.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments