onsdag, oktober 27, 2021
HjemNyheterSportNytt hoppkomitémedlem trekker seg

Nytt hoppkomitémedlem trekker seg


Odd Rolland trekker seg fra hoppkomiteen i støtte til Clas Brede Bråthen. Det melder Avisa Hordaland. Rolland mener det er for lite takhøyde i Hordaland skikrets om saken rundt sportssjef Clas Brede Bråthen. Derfor trekker han seg fra hopp- og kombinertkomiteen i kretsen. – Jeg stilte et spørsmål på Facebook om hva Hordaland skikrets gjør i denne saken, og fikk til svar at dette skulle jeg ikke bry meg med, siden dette var en personalsak. For meg ble det feil å ikke engasjere meg i en slik sak. Bråthen-saken er først og fremst en omdømmesak for hoppsporten, sier Rolland til avisen. Leder i Hordaland skikrets Johan Børsheim sier til Avisa Hordaland at han synes det er beklagelig at Rolland trekker seg. Rolland er ikke den første som trekker seg. Vikersund-sjef Per Bergerud var også kritisk til Skiforbundets behandling av Clas Brede Bråthen og trakk seg fra hoppkomiteen for fem dager siden.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments