lørdag, oktober 23, 2021
HjemNyheterFrisk med sterk borteseier i Stavanger

Frisk med sterk borteseier i Stavanger

Frisk med sterk borteseier i Stavanger


Henrik Holm i Oilers-målet ble byttet ut med Joona Partanen mot slutten av midtperioden etter å ha sluppet inn fem mål på 11 skudd. Partanen måtte kapitulere allerede på det fjerde skuddet etter at han kom inn, og det viste seg å bli vinnermålet.

Oilers scoret i sine tre første overtalsspill og holdt seg dermed inne i kampen. Utvisninger for Eskil Wold, Jacob Lagace og Anders Bastiansen ble omsatt i scoring av Jarrett Burton (1-2), Christoffer Karlsen (2-3) og Daniel Bøen Rokseth (3-3), men Frisk dro i vei likevel.

Bastiansen (2), David Morley, Mats Frøshaug og Eskil Wold scoret fem ganger på Holm i spill fem mot fem. Etter keeperbyttet fikk Frisk sitt første overtallsspill, og Wold satte inn 6-3-målet som avgjorde kampen.

Oilers redusert eto ganger i siste periode, men til ingen nytte. 41-23-seier i skuddstatistikken hjalp ikke.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments