onsdag, oktober 20, 2021
HjemNyheterEvra røper stor krangel med tidligere lagkamerat i United: - Snakket ikke...

Evra røper stor krangel med tidligere lagkamerat i United: – Snakket ikke med hverandre i tre måneder

Evra røper stor krangel med tidligere lagkamerat i United: – Snakket ikke med hverandre i tre måneder


Patrice Evra og Nemanja Vidic spilte sammen i forsvaret og var faste brikker i et suksessrikt Manchester United-lag over en lengre periode.

Begge ble hentet til rødtrøyene i januar 2006, og de forlot begge klubben sommeren 2014 etter blant annet fem ligatitler og én Champions League-triumf.

Les også: Carragher har fått nok av United-unnskyldningene: – Jeg blir kvalm

– Vi slet sammen

I en Q&A publisert på Manchester Uniteds hjemmesider forteller Evra blant annet om starten på United-oppholdet, som verken var lett for ham eller Vidic.

– Vi kom på samme tidspunkt og vi slet litt sammen. Vi var på samme hotell, og jeg husker at vi var så dårlige i starten, både jeg og han, sier Evra.

– Vi ble sendt for å spille med reservene og Rene (Meulensteen) av manageren. Etter 45 minutter byttet han oss ut – for reservene. I garderoben sa Vida: «Agenten min ringte meg, jeg må dra tilbake til Moskva nå.» Også agenten min ringte meg og sa at det var interesse fra AS Roma. Det var vanskelig her. Så vi slet litt sammen. Derfor har jeg så stor respekt for Vida.

Manchester United's two new signings Nemanja Vidic, left, and Patrice Evra, right, before their English League Cup semi-final 1st leg soccer match against Blackburn Rovers at Ewood Park, Blackburn, England, Wednesday Jan. 11, 2006. (AP Photo/Dave Thompson)

TØFF START: Patrice Evra forteller at både han og Nemanja Vidic fikk en vanskelig start på Manchester United-oppholdet. Her i forbindelse med en ligacupkamp like etter at de to hadde signert for klubben. Foto: DAVE THOMPSON

Røper krangel

Evra og Vidic fant seg imidlertid fort til rette i klubben og fikk begge over 20 ligakamper for førstelaget i deres første hele sesong, da de vant ligaen.

Men til tross for at de to etter hvert fikk en fast plass i Sir Alex Fergusons startellever, avslører Evra uansett at de også kunne bli uvenner.

– For å være ærlig, så kranglet vi også. Vi hadde en krangel, jeg og han, der vi ikke snakket med hverandre i tre måneder.

En krangel som også skulle vise seg ute på banen.

– Vi spilte sammen og vi sa ikke en gang ett ord til hverandre. Jeg ba ham aldri om å gå til venstre eller til høyre. Han var lik. Ferguson måtte bytte Rio Ferdinand slik at han spilte på venstresiden (i midtforsvaret) med meg.

File photo dated 21-10-2008 of Sir Alex Ferguson

TOK GREP: Sir Alex Ferguson så seg nødt til å gjøre omrokkeringer i forsvaret da Patrice Evra og Nemanja Vidic ikke ville snakke med hverandre. Foto: Martin Rickett

Etter tre måneder var de to imidlertid på talefot igjen.

– Etter en kamp husker jeg han kom til meg i garderoben og ga meg en high-five. Alle tenkte bare «endelig», fordi vi var bestevenner, Vida og jeg. Vi har en dyp historie sammen, sier Evra, som tydelig på at han har stor respekt for sin tidligere lagkamerat.

– Jeg elsker ham så høyt. Vi slet, men vi var virkelig ekte, vi to. Hvis vi gjorde noe galt kunne vi argumentere, men samtidig var det uansett et virkelig flott vennskap.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments