lørdag, oktober 23, 2021
HjemNyheterPerson pågrepet etter «alvorlig hendelse» på Kongsberg, opplyser politiet

Person pågrepet etter «alvorlig hendelse» på Kongsberg, opplyser politiet

Person pågrepet etter «alvorlig hendelse» på Kongsberg, opplyser politiet


– Det er pågrepet en gjerningsperson. Det er en alvorlig hendelse. Politiet kommer tilbake med mer informasjon, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter klokken 19.24 onsdag kveld.

Det var klokken 18.28 onsdag at politiet meldte at det pågikk en aksjon i Kongsberg sentrum. De ba samtidig publikum om å holde seg innendørs fordi de ikke hadde kontroll på gjerningspersonen, etter at en person var blitt skutt etter med pil og bue.

Det var lokalavisen Laagendalsposten som først meldte at politiet opplyste til dem klokken 19 at gjerningspersonen var pågrepet. Det er også bevæpnet politi på stedet, og et politihelikopter er i lufta over Kongsberg. Politiets bombegruppe skal også være på stedet.

Vitner opplyser at en mann skal ha vært inne på Coop Extra på Vestsiden og siktet på folk. Dette området er nå helt avsperret.

Situasjonen er uoversiktlig, og hele Vestsiden er nå mer eller mindre stengt, skriver avisen.

Politiet sier til avisen at det har vært en pågående, livstruende hendelse. De opplyser klokken 19.47 at de vil komme med en pressebrief om kort tid.

Ordføreren i Kongsberg, Kari Anne Sand (Sp), opplyser til VG at hun følger situasjonen, men at hun ikke har ytterligere informasjon.

– Det er kaos nå, så jeg må oppdatere senere, sier Sand.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments