onsdag, oktober 27, 2021
HjemNyheterSportLiverpool snakker med Ousmane Dembele

Liverpool snakker med Ousmane Dembele

Det er mange som husker den franske høyrevingen før han tok turen til Camp Nou. Han var svært imponerende for Rennes og svært imponerende for Liverpool manager Jürgen Klopp sin gamleklubb Borussia Dortmund (ikke samtidig)

Liverpool puster Chelsea i nakken og ligger på andreplass bare 1.poeng bak Chelsea. – De fremstår som bunnsolide, men vil i følge Mundo Deportivo likevel hente forsterkninger i form av en skadeskudd Barcelona spiller.

Les: Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo

Barcelona har sanksjonert at samtaler starter i håp om en januar overgang.

Franske Ousmane Dembele ble hentet i skarp konkurranse med en rekke store klubber til Barcelona for 135 millioner euro i 2017. -Barcelona som fortsatt er i økonomisk uføre skal være svært fornøyde om de klarer å hente 50 millioner euro fra et salg i januar. – Trolig ser vi imot en gratis overgang til sommeren.

Ousmane Dembele har vært utsatt for store skadeproblemer og hatt svært varierende form når han har kunnet spille. – Dembele har ønsket å bli på Camp Nou og kjempe seg tilbake. I sommer var en rekke klubber på besøk for å få til en overgang, men de ble avvist alle som en. Liverpool som har stålkontroll på Champions League kvalifisering også neste sesong er mye mer attraktiv enn sommerens avviste friere.

Les på Engelske Klubber: Sergio Romero er ikke klubbløs lenger

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et innlegg delt av Believe (@o.dembele7)

Nå er 24-åringen på utgående kontrakt på Camp Nou, og Liverpool skal allerede ha startet samtalene med den franske landslagsspilleren.

Dette skriver Mundo Deportivo.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments