onsdag, oktober 20, 2021
HjemNyheterFury måtte ta telling to ganger, men slo tilbake i tittelkampen: -...

Fury måtte ta telling to ganger, men slo tilbake i tittelkampen: – For en dramatikk

Fury måtte ta telling to ganger, men slo tilbake i tittelkampen: – For en dramatikk


Artikkelen oppdateres!

De to tungvekterne barket sammen i T-Mobile Arena i Las Vegas natt til søndag norsk tid i det som ble en svært underholdende boksekamp.

Totalt fem ganger gikk de to bokserne i bakken, men det var til slutt Fury som stakk av med seieren på knockout i den 11. runden.

– For en dramatikk, kommenterte Viaplays Thomas Hansvoll flere ganger under søndagens oppgjør.

Det var tredje gang Fury og Wilder møttes i ringen. I det første oppgjøret endte det uavgjort mellom engelskmannen og amerikaneren, mens Fury stakk av med en overbevisende seier i den andre kampen i februar 2020.

Wilder prøvde å ta initiativ umiddelbart med flere slag mot kroppen til Fury, men engelskmannen slo tilbake mot slutten av den første runden med noen gode kombinasjoner.

Også den andre runden var jevn, men det var først i den tredje runden at kampen virkelig begynte å ta av. De to kjempene utvekslet flere tunge slag, men det var til slutt Wilder som måtte ta telling etter en solid høyre fra Fury.

Amerikaneren kom seg imidlertid opp igjen og overlevde runden.

Dramatikken fortsatte i 4. runde da Wilder fortsatt så preget ut, men det var amerikaneren som skulle slå kraftig tilbake. Wilder traff med en god høyre og sendte Fury i bakken. Engelskmannen kom seg opp, men måtte ta telling på nytt mot slutten av runden. The Gipsy King kom seg imidlertid opp på nytt.

Etter en jevn 5. runde begynte Fury å ta over kampen.

Dommeren ba legen ta en titt på en rystet Wilder etter den 7. runden, men amerikaneren fortsatte kampen. Også i den åttende runden måtte han tåle flere tunge slag fra Fury og legen stå lenge og vurderte Wilder etter runden. Han fikk likevel fortsette og gjennomførte en jevn 9. runde med Fury til tross for at han virket rystet.

I den 10. runden måtte Wilder ta telling for andre gang i kampen etter en nydelig høyre hook av Fury. Igjen kom amerikaneren seg imidlertid opp og svarte med noen gode treff mot slutten av runden.

I den 11. runden ble det imidlertid nok for Wilder. Fury fikk inn flere treffere og til slutt gikk Wilder i bakken på nytt etter et kraftig slag med høyre fra engelskmannen. Dommeren stoppet da kampen umiddelbart.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments