onsdag, oktober 20, 2021
HjemNyheterVIF vant 13-målsthriller mot Frisk Asker

VIF vant 13-målsthriller mot Frisk Asker

VIF vant 13-målsthriller mot Frisk Asker


Frisk Asker sto med tre strake tap før lørdagens oppgjør mot rivalen Vålerenga. Men det var de oransjekledde som kom best i gang på egen is.

Jimi Kuronen satte pucken i mål kun minuttet ut i den første perioden, før lagkamerat Jacob Lagace doblet ledelsen for hjemmelaget. Men Vålerenga våknet for alvor senere i perioden. Lagene gikk til slutt til pause på stillingen 3-3.

Lagene fulgte hverandre tett utover i oppgjøret, og det var 5-5 da det gjensto 13 minutter av oppgjøret. Så dukket Jimi Kuronen opp igjen og satte sitt andre for dagen. Dermed så det ut til at Frisk endelig skulle bryte tapsrekken. Men kun tre minutter senere utlignet VIF til 6-6 ved Mika Partanen.

Ingen av lagene maktet å finne nettmaskene i spilleforlengelsen. Dermed måtte det avgjøres på straffer. Der var det til slutt Thomas Olsen og Vålerenga som trakk det lengste strået.

Seieren sender VIF à poeng med Storhamar, som tapte rivaloppgjøret mot Lillehammer lørdag. «Iskrigerne» fra Oslo møter serieleder Stjernen i neste runde. Den kampen spilles torsdag 14. oktober.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments