onsdag, oktober 20, 2021
HjemLokale nyheterVikenSe hvem som hygget seg på høstmarked

Se hvem som hygget seg på høstmarked

3.000 personer koste seg lørdag i sola på høstmarkedet på Haglebu. – Det har vært noen helt fantastiske dager, og det har nok vært bortimot 5-6.000 innom her siden torsdag, sier en strålende fornøyd Mona Olsen ved Haglebu Fjellstue. Turistvert Arvid Nelson forteller at nesten 600 deltok på rebusløpet rundt Haglebuvannet fredag og at 85 løpere stilte til start under årets Haglebunatten opp. – Vi har også vært svært heldige med været i dag, så det kunne nesten vært bedre, smiler Nelson.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments