tirsdag, oktober 19, 2021
HjemNyheterNy kjendis røk ut av «Skal vi danse»

Ny kjendis røk ut av «Skal vi danse»

Ny kjendis røk ut av «Skal vi danse»


Lørdag var det duket for «Kjendisenes valg» i «Skal vi danse», der kjendisene selv fikk velge musikk og type dans.

Det de derimot ikke fikk velge selv, var hvem som fikk være med videre. Og selv om sjangeren var «showdans» og tøylene dermed var litt friere – talte både dommerpoengene og seernes stemmer like mye som alltid. For én måtte hjem.

Og etter en danseduell mot Royane Harkati var det til slutt Dennis Vareide som trakk det korteste strået.

Samtlige dommere var enige om at Royane var den av de to duellantene som var aller best.

FIKK TRAMPEKLAPP: Maren Lundby fortalte tidligere denne uken at hun dropper OL fordi hun ikke vil slanke seg på en uforsvarlig måte. Da hun entret dansegulvet lørdag kveld sammen med dansepartner Philip Raabe fikk hun trampeklapp.

FIKK TRAMPEKLAPP: Maren Lundby fortalte tidligere denne uken at hun dropper OL fordi hun ikke vil slanke seg på en uforsvarlig måte. Da hun entret dansegulvet lørdag kveld sammen med dansepartner Philip Raabe fikk hun trampeklapp. Hun var også den første deltakeren som fikk beskjed om at hun får lov til å være med også neste uke. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Trakk seg fra konkurransen

Kokurransen begynner nå virkelig å bli tøff for de gjenværende deltakerne, og nivået på kjendisene er skyhøyt.

Hittil i sesongen har det nemlig nærmest blitt kastet ut tiere fra dommerpanelet – og det blir vanskeligere og vanskeligere å holde seg i konkurransen, der bare én kan nå helt til topps.

Les også: Anniken Jørgensen bekrefter ny kjæreste

Forrige uke kunne derimot dansekjendisene puste lettet ut, ettersom ingen av dem måtte reise hjem.

Dette som følge av at Anniken Jørgensen måtte trekke seg fra dansekonkurransen. Influenseren hadde nemlig pådratt seg lungebetennelse, noe som satte en stopper for både treningen og forrige ukes sending fra H3 Arena på Fornebu.

Minuspoeng for én deltaker

I en kommentar via TV 2 la ikke Anniken Jørgensen skjul på at det var tøft å måtte gi seg.

– Det har vært en eventyrlig reise med «Skal vi danse» så langt. Oppturer og nedturer – og jeg har lært så utrolig mye. Så det er med tungt hjerte at jeg ikke kan danse i kveld på grunn av en lungebetennelse. Tusen takk til min dansepartner Santino og resten av gjengen, sa Jørgensen da.

Og den brå exiten førte til en ulempe for en av de andre.

Som følge av at Anniken Jørgensen trakk seg fra konkurransen, fikk nemlig deltakeren som i utgangspunktet ville røket ut forrige lørdag med seg tre minuspoeng inn i den neste sendingen. Det ble da Youtuber Dennis Vareide.

Les også: Sophie Elise Isachsen boikotter Vixen: – Klarer ikke sitte på en utdeling og føle meg dritt

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments