lørdag, oktober 16, 2021
HjemNyheterEurojackpot-trekning 24. september: Åtte nordmenn vant i Eurojackpot

Eurojackpot-trekning 24. september: Åtte nordmenn vant i Eurojackpot

Eurojackpot-trekning 24. september: Åtte nordmenn vant i Eurojackpot


Hele 1. premiepotten ble kapret av en finsk Eurojackpot-spiller, mens 2. premiepotten ble fordelt på fire utenlandske spillere. Selv om ingen norske spillere prikket inn de rette tallene, sørget den nasjonale trekningen for flere norske vinner-glis.

Vi oppdaterer saken så fort Norsk Tipping har fått tak i vinnerne.

Lever kupongen din i Stalltips her. I morgen kan man vinne 16 millioner kroner.

Finne med 5+2 rette

Man kunne kanskje høre et finsk jubelbrøl fredag kveld? Det var i alle fall én finsk Eurojackpot-spiller som hadde grunn til å brøle. Vedkommende var alene om å gjette den rette tallkombinasjonen, som resulterte i en premie på nøyaktig 223 674 145 kroner.

Disse tallene ble trukket ut 24. september, i stigende rekkefølge:

12 – 22 – 35 – 38 – 49

Stjernetall: 5 – 10

Åtte nordmenn vant 100 000 hver

Det var ikke bare én heldig norsk Eurojackpot-spiller, da den nasjonale trekningen 24. september, gikk av stabelen. Et andelslag på åtte personer ble trukket ut og sikret seg sin andel av premien på 1 million kroner. Det utgjorde 100 000 kroner på hver av dem.

Andelene ble kjøpt hos Narvesen Romerrikssenteret på Kløfta i Viken, og de åtte som hadde kjøpt andeler, og dermed kunne glise ekstra bredt fredag kveld, er:

Mann fra Kløfta i Viken.

Mann fra Gjerdrum i Viken.

Mann fra Nannestad i Viken.

Mann fra Lillestrøm i Viken.

Mann fra Lillestrøm i Viken.

Mann fra Jessheim i Viken.

Mann fra Nes i Viken.

Mann fra Nannestad i Viken.

Lever kupongen din i Stalltips her.

Et andelslag er et andelsspill som kommisjonærer selv setter opp, som i dette tilfellet var Narvesen Romerikssenteret. Dersom man ønsker å spille andelsspill med mer lokal tilhørighet, føles disse fort litt mindre anonyme enn andelsbank. Når man kjøper en av ti andeler, og vinner, sikrer du deg den delen av premien du har spilt for.

Nye vinnersjanser

Fredag 1. oktober er det igjen Eurojackpot-trekning. Siden 1. premiepotten ble kapret 24. september, vil den ligge på cirka 100 millioner ved neste trekning. 2. premiepotten vil være på cirka 18 millioner.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments