lørdag, oktober 16, 2021
HjemNyheterCa. 212 millioner i 1. premiepotten og garantert norsk millionær

Ca. 212 millioner i 1. premiepotten og garantert norsk millionær

Ca. 212 millioner i 1. premiepotten og garantert norsk millionær


Det er duket for Eurojackpot-trekning og prikkes det inn 5+2 rette, kan man stikke av med cirka 212 millioner kroner fredag 24. september. Dessuten er norske Eurojackpot-spillere automatisk med i en nasjonal ekstratrekning, hvor premien er 1 million kroner.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19:00

Fårikål og million en fredagskveld

Fredag 17. september ble en mann fra Alver i Vestland fylke Eurojackpot-millionær. Med en million kroner på vei inn på konto, ble en ellers døsig kveld mer actionfylt.

– Å herregud, sier du det? Nei, nå ble jeg overrasket, sa mannen da han endelig plukket opp telefonen.

Garantert norsk Eurojackpot-millionær

Hver eneste fredag trekker Norsk Tipping, i tillegg til den ordinære trekningen, en nasjonal vinner som vinner 1 million kroner, slik som mannen fra Alver i Vestland fylke gjorde fredag 17. september.

Det betyr at hver eneste Eurojackpot-trekning ender med en en nybakt norsk Eurojackpot-millionær. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle norske Eurojackpot-spillere og man trenger ikke et eneste riktig tall for å vinne.

Spillefrist er fredag kl. 19:00

212 millioner kroner i 1. premiepotten

Det er ofte de store summene som frister dersom man spiller Eurojackpot, og 1. premiepotten denne fredagen kan man omtale som solid. Fredag kan man vinne cirka 212 millioner kroner og få Telefonen fra Hamar, med beskjed om at man har blitt mangemillionær. Uteblir de store summene, kan man være heldig å bli den nasjonale vinneren og bli 1 million kroner rikere.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments