torsdag, september 23, 2021
HjemNyheterZlatan beholder interesser i spillselskap – får likevel spille Uefa-kamper

Zlatan beholder interesser i spillselskap – får likevel spille Uefa-kamper

Zlatan beholder interesser i spillselskap – får likevel spille Uefa-kamper


Både Ibrahimovic og hans klubb Milan ble i vår bøtelagt av Det europeiske fotballforbundet (Uefa) på grunn av svenskens eierskap i Bethard. Ibrahimovic ble ilagt en bot på 50.000 euro for brudd på regelen om økonomiske interesser i et tippeselskap.

Uefa utstedte da også et direktiv overfor stjernespissen som ba ham avslutte sin tilknytning til det aktuelle spillselskapet.

Moderselskapet Gameday, som Ibrahimovic eier 10 prosent av, inngikk riktignok en avtale om å selge Bethard i mai, men Gameday har fremdeles interesser i Bethard, bekrefter konsernsjef Erik Skarp til Aftonbladet.

Likevel får ikke dette konsekvenser for svensken.

«Uefa har blitt informert om tiltak iverksatt av Ibrahimovic for å overholde reglene i avsnitt 12 i våre disiplinære regler,» skriver Uefa i et svar til Aftonbladet. Hvilke tiltak det er snakk om har ikke den svenske avisen fått svar på.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments