torsdag, september 16, 2021
HjemNyheterUrovekkende bilder av Mbappé da PSG slet mot Club Brugge

Urovekkende bilder av Mbappé da PSG slet mot Club Brugge

Urovekkende bilder av Mbappé da PSG slet mot Club Brugge


CLUB BRUGGE-PSG 1-1

Onsdagens kamp i Belgia var første gang trioen Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappe startet en kamp sammen for Paris-klubben. Trioen fant ikke umiddelbart tonen sammen for PSG før den franske stjernen måtte forlate banen med en skade allerede før 50 minutter var spilt.

Les også: Ekspertene bet seg merke i Haaland-bildene: – Det er umulig

 

TANNLØSE: Trioen var ikke en særlig stor trussel for belgierne i onsdagens kamp.  Foto: Kenzo Tribouillard (AFP)

Paris-klubben tok likevel en oppskriftsmessig ledelse ved Ander Herrera etter 15 minutter i bortekampen. Club Brugge slo imidlertid tilbake ved et hardt skudd som skiftet retning av Hans Vanaken like før halvtimen var spilt.

Messi var for første gang i startoppstillingen til PSG etter overgangen fra Barcelona i sommer. Argentineren var lite involvert og gjorde flere enkle pasningsfeil innledningsvis, men viste prov på sin klasse da han sendte en avslutning i krysstangen etter 29 minutter.

Stillingen til pause på Jan Breydelstadion var 1-1.

Den andre omgangen var kun fire minutter gammel da PSG-stjernen Mbappe gikk i bakken etter en smell i den venstre ankelen. Franskmannen gikk umiddelbart ned i gresset og markerte for bytte.

– Dette er selvfølgelig vonde bilder for Mbappe og PSG. Vi fikk snaue 50 minutter med den potensielle drømmetrioen. Han fikk seg en ordentlig trøkk i første omgang, men må gi tapt etter nok en smell, sier TV 2-kommentator Espen Ween i det Mbappe forlot banen.

Les også: Reagerte på det han så i Liverpool-kampen: – Så svake

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts on ground during the UEFA Champions League Group A football match Club Brugge against Paris Saint-Germain

BYTTET UT: Kylian Mbappe måtte forlate banen med tydelige smerter. Foto: Kenzo Tribouillard (AFP)

Messi markerte seg heller ikke nevneverdig etter at angrepskollegaen forlot banen. Argentineren ble belønnet med et gult kort etter en duell etter drøye 70 minutter.

– Om det er det eneste som står i statistikken så vil det overraske, kommenterte Ween.

Like etter holdt Noa Lang på å sende Club Brugge i ledelsen med et akrobatisk brassesparkforsøk som gikk like til side for stolpen.

Få minutter senere blåste Messi en avslutning godt over fra 12-13 meters hold.

PSG presset på for seier i sluttminuttene, men klarte ikke å bryte ned et hardtarbeidende Brugge-lag. Dermed endte det med poengdeling i Champions League-premieren.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments