lørdag, september 25, 2021
HjemNyheterKona med nye opplysninger om Schumacher: - Han er annerledes, men han...

Kona med nye opplysninger om Schumacher: – Han er annerledes, men han er her fremdeles

Kona med nye opplysninger om Schumacher: – Han er annerledes, men han er her fremdeles


Se traileren til den nye Schumacher-filmen her:

Kona og familien til Michael Schumacher har holdt kortene tett til brystet etter at den tidligere Formel 1-stjernen skadet seg stygt i en skiulykke i alpene i 2013.

I en ny Netflix-dokumentar, som ble sluppet onsdag, kommer kona Corinna med nye opplysninger om hva som skjedde før ulykken og hvordan det går med Schumacher i dag.

– Rett før det skjedde i Meribel sa han til meg at snøen ikke er optimal. «Vi kan fly til Dubai og hoppe i fallskjerm», sa han ifølge Corinna Schumacher.

– Jeg har aldri klandret gud for det som skjedde. Det var bare uflaks – all uflaksen man kan ha i livet. Det er alltid forferdelig å si «Hvorfor skjedde dette med Michael og oss?». Men hvofor skjer det med andre? sier Corinna.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Nøyaktig hvordan Schumachers tilstand er, er fortsatt usikkert, men i dokumentaren sier Corinna følgende:

– Jeg savner Michael hver dag, selvsagt, men det er ikke bare jeg som savner ham. Barna, faren, familien, alle rundt ham. Alle savner Michael, men Michael er her. Han er annerledes, men han er her, og det gir oss styrke.

– Vi er sammen, vi bor sammen og vi går i terapi. Vi gjør alt vi kan for å gjøre Michael bedre og sørge for at han har det bra og for å få ham til å føle familien vår og båndet vårt. Jeg gjør alt jeg kan, uansett hva som skjer. Det gjør vi alle.

Les også: Helland har fått ny jobb

Corinna Schumacher beskriver mannen som rastløs etter at han la opp som Formel 1-fører.

– Han fant en annen type action. Han satt ikke bare på sofaen. Han måtte dra hit og dit og gjøre både det ene og det andre. Michael var rastløs. Hvis været var fint kunne han si «jeg kan hoppe i fallskjerm». Ikke én gang, men 24 ganger, sier hun.

Michael Schumacher regnes som sin tids beste Formel 1-fører og mellom 1994 og 2004 vant han tittelen sju ganger. Det er det kun Lewis Hamilton som kan matche. Briten tok sin sjuende tittel forrige sesong.

Dokumentaren Schumacher kan sees på Netflix.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments