torsdag, september 16, 2021
HjemNyheterHamKam fosser mot opprykk, men Rekdal var forbannet over det han fikk...

HamKam fosser mot opprykk, men Rekdal var forbannet over det han fikk se: – Ikke fornøyd

HamKam fosser mot opprykk, men Rekdal var forbannet over det han fikk se: – Ikke fornøyd


HAMKAM-BRYNE 3-0

Hamar-klubben brukte ikke mange minutter på å avgjøre hjemmekampen mot Bryne. Allerede etter ni minutter sendte canadiske Thelonius Bair laget i ledelsen med et hardt skudd. Kun få minutter senere fikk de grønn-hvite tildelt et straffespark som Jonas Enkerud ekspederte sikkert i nettet.

Kjetil Rekdals menn ga seg ikke med det.

Like før halvtimen fikk Hasan Kurucay en scoring annullert etter et hjørnespark uten at noen helt skjønte grunnen til det. HamKam fortsatte uansett å male på videre.

Aleksander Melgalvis plasserte inn hjemmelagets tredje etter pasning fra Emil Sildnes etter 35 minutter. Kampen var avgjort i god tid før pause.

– Det er fest på Briskeby, kommenterte Discovery-ekspert Joacim Jonsson i OBOS-direkte sendingen.

Kristiansand 20210705. HamKam jubel etter scoring av Kristian Eriksen under kampen i 1. divisjon mellom Start og HamKam på Sør Arena i Kristiansand.

JUBEL: HamKam kan juble for tre nye poeng. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB)

– Ikke fornøyd

Til tross for et komfortabelt resultat hjemme mot bunnlaget Bryne var det en tydelig misfornøyd Rekdal i pausen. Han valgte å bytte ut duoen Rasmus Lindkvist og Emil Sildnes til tross for en komfortabel ledelse.

– Jeg er ikke fornøyd med den defensive jobbingen i laget. Vi slipper til 14 kontringer i første omgang og det holder ikke på et høyere nivå. Vi må spille en mer komplett omgang. Jeg er veldig fornøyd offensivt, men det er sløvt bakover, var den klare beskjeden fra Rekdal til Discovery i pausen.

Det var tydelig at treneren ikke satte spesielt stor pris på å bli såpass hardt presset på eget gress ved flere anledninger.

En tydelig frustrert Rekdal virket både ukomfortabel og forbannet med prestasjonen til eget lag også utover i andre omgang.

– Jeg tipper, til tross for 3-0, så var det en rasende Rekdal inne i garderoben. For han vet at om det hadde vært et bedre lag de hadde møtt så hadde det vørt mål i mot. De leder 3-0, men prestasjonen de har levert er ikke den beste, var dommen fra Jonsson.

Bedre i andre omgang

Litt senere i andre omgang, i det Bryne misbrukte nok en sjanse, tok svensken i bruk enda kraftigere ord.

– Han er rasende nå. Rekdal er rasende nå. Det er bare et under at de ikke har sluppet inn mål. De gjør ingen god kamp.

Til tross for flere Bryne-sjanser holdte HamKam nullen og sikret seg en klar seier. Hamar-klubben leder nå OBOS-ligaen fire poeng foran Jerv etter 19 serierunder.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments