søndag, september 26, 2021
HjemNyheterFFK snublet i opprykkskampen

FFK snublet i opprykkskampen

FFK snublet i opprykkskampen


Fredrikstad, som sto med kun ett tap på de ti siste kampene, avga med det viktige poeng i kampen for opprykk. Jerv og HamKam ligger foreløpig an til seier i sine kamper og kan være henholdsvis fem og ni poeng foran FFK.

Robin Rasch satte ballen i mål etter 25 minutter etter en corner. Mads Nielsen utlignet fire minutter før pause etter et godt slått frispark av Adnan Hadzic. KFUM-spiss David Tavakoli ble matchvinner med 20 minutter igjen da han klinket til fra spiss vinkel, og ballen suste i mål via tverrliggeren.

KFUM har med det 27 poeng og er på en imponerende 5.-plass og foreløpig kvalifisert til opprykksspill ved sesongslutt.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments