fredag, september 24, 2021
HjemNyheterBarcelona ydmyket av Bayern München - stjernestopper slaktes: - En av de største...

Barcelona ydmyket av Bayern München – stjernestopper slaktes: – En av de største gåtene for meg

Barcelona ydmyket av Bayern München – stjernestopper slaktes: – En av de største gåtene for meg


BARCELONA-BAYERN MÜNCHEN 0-3

Den tyske mesteren hadde få problemer med å beseire et tamt Barcelona-lag på Camp Nou tirsdag kveld. Scoringer av Thomas Müller og Robert Lewandowski ga Julian Nagelsmann en perfekt start i gruppe E i Champions League.

Bayern-veteran Müller sendte tyskerne i ledelsen etter en drøy halvtime. Et skudd fra distanse gikk via en noe passiv Eric Garcia og inn bak Marc ter Stegen i Barcelona-målet.

Innsatsen til katalanernes nye stjernestopper fikk TV 2s ekspert Simen Stamsø Møller til å ta i bruk kraftige ord.

– Det er mulig å gjøre seg litt større der eller. Han er forsvarsspiller og gjør det der. Hva er det derfor noe? Han gjør jo absolutt ingenting for å hindre den scoringen der, merkelig, sier Stamsø Møller.

Les også: Veland reagerer på Koemans uttalelser: – Det er en absurd ting å si

Bayern's Thomas Mueller celebrates scoring the opening goal during a Champions League group E soccer match between F.C. Barcelona and Bayern at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 14, 2021.

JUBEL: Thomas Mueller jubler etter ledermålet. Foto: Joan Monfort (AP)

Garcia ble hentet tilbake til Barcelona etter at kontrakten hans med Manchester City gikk ut i sommer. 20-åringen var høyt verdsatt av Pep Guardiola i Premier League-klubben, men valgte å signere en femårskontrakt med La Liga-klubben og vende snuten tilbake til Spania.

Det skjønner TV 2s ekspert lite av.

– Jeg har slitt med å skjønne hva storheten til Eric Garcia er. Det er en av de største gåtene for meg, hvorfor alle managere velger å bruke han. Jeg har til gode å se at han er en god forsvarsspiller, er den ærlige dommen.

Ti minutter ut i den andre omgangen doblet Lewandowski ledelsen etter et stolpeskudd fra Jamal Musiala. Polakken var først frempå returen og knottet ballen i det åpne målet.

Les også: Sterke reaksjoner etter Manchester United-fiasko: – Forferdelig

Soccer Football - Champions League - Group E - FC Barcelona vs Bayern Munich - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 14, 2021 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their second goal REUTERS/Albert Gea

TO NYE: Robert Lewandowski noterte seg for nye nettkjenninger. Foto: Albert Gea (Reuters)

Barcelona skapte svært lite i oppgjøret og så til tider svært resignerte ut i sin første europeiske kamp etter at Lionel Messi forlot klubben. Utover i andre omgang sendte manager Ronald Koeman flere unggutter på banen.

Like før slutt punkterte Lewandowski kampen med sin andre scoring for dagen og sørget for et ydmykende tremålstap for Barcelona.

For akkurat 13 måneder siden ble Barcelona ydmyket og slått 8-2 av Bayern i mesterligaens kvartfinale i Lisboa, da Bayern var på vei mot sin sjette tittel i verdens gjeveste klubbturnering.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments