torsdag, september 16, 2021
HjemNyheterSportOL-sølv i fare etter positiv prøve

OL-sølv i fare etter positiv prøve


Den britiske sprinteren Chijindu Ujahs B-prøve er analysert, og funnene i A-prøven er bekreftet, melder BBC. Etter alt å dømme koster det fire briter OL-sølv. Saken er nå overlatt Idrettens voldgiftsretts antidopingseksjon for videre behandling. Ujah løp på det britiske sølvlaget på 4 x 100 meter i Tokyo-OL i sommer. Noen dager etter lekene var over ble det offentliggjort at det i Ujahs A-prøve ble funnet spor etter de forbudte stoffene ostarin og S-23. Ostarin er en anabol steroid, mens S-23 har lignende virkning som steroider. Om britene diskvalifiseres, rykker Canada opp til sølv og Kina til bronse.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments