fredag, september 24, 2021
HjemNyheterNorgesvenn med støtteerklæring til Giske: – Trond som statsminister!

Norgesvenn med støtteerklæring til Giske: – Trond som statsminister!

Norgesvenn med støtteerklæring til Giske: – Trond som statsminister!


Mandag 13. september var det som kjent valgdag i Norge, og det ble klart at det går mot regjeringsskifte med Ap-leder Jonas Gahr Støre i førersetet som statsminister.

En som fikk med seg det norske valget var den amerikanske skuespilleren og musikeren Steven Van Zandt.

Synes Giske skal bli statsminister

Van Zandt er selvutnevnt norgesvenn, og er for mange nordmenn kjent for sin rolle i HBO-serien «Sopranos», samt fra Bruce Springsteens E-Street band. Han spilte hovedrollen i den norske serien «Lillyhammer».

«Høres veldig bra ut! Trond Giske som statsminister!», skriver artisten i en retweet av en post på Twitter, hvor en bruker deler noen tanker om resultatet av det norske valget.

Personen som postet tweeten Van Zandt svarte på er imidlertid uenig med skuespilleren om Giske.

«Jonas Gahr Støre som statsminister. En god diplomat», responderer vedkommende.

I en ny reetweet utdyper Van Zandt tankene sine og svarer:

«Trond ble dømt urettferdig, og partiet burde hente ham tilbake. Han var en stor kulturminister og en stor næringslivsminister. Synd at Good Guys overreagerer mot de beste folkene, slik vi gjorde med Al Franken, mens Bad Guys bare ignorerer deres langt verre forbrytelser», skriver han i posten.

Giske og Van Zandt har blitt sett offentlig sammen, og det har tidligere blitt kjent at de har hatt et vennskapsforhold. Giske var kulturminister i perioden 2005-2009. Van Zandt har blant annet vært engasjert i norsk musikkbransje.

Les også: Støre møter pressen etter valgdagen: Har startet forhandlinger

Flere reaksjoner

Van Zandts utspill får flere til å reagere. «What», responderer blant annet MDG-politiker Eivind Trædal under posten. Dette er også responsen fra flere andre.

«Jeg antar at han har seg selv å takke for den første runden. (Han betalte for dette med karrieren). Runde to forvirret meg. (Vanskelig å ødelegge for det som er alvorlig ødelagt). Runde tre var en heksejakt. Falske anklager fra mediene. Folk ble brukt mot sin vilje. Virkelig stygt i sosiale medier», kommenterer en annen.

Les også: Fintelling av stemmer fører til personendringer i det nye Stortinget

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments