onsdag, september 22, 2021
HjemNyheterSportLukaku sikret Chelsea-seier

Lukaku sikret Chelsea-seier


Takket være Romelu Lukaku sikret Chelsea seier mot Zenit St. Petersburg i deres første mesterligaoppgjør for sesongen. Målene uteble i første omgang og det samme gjorde de største sjansene. Men godt inn i andre omgang løsnet det for de blåkledde. César Azpilicueta serverte Lukaku på lekkert vis, og stjernespissen stanget inn vinnermålet for hjemmelaget. Chelsea-keeper Édouard Mendy fikk hard medfart etter en kollisjon med Artjom Dziuba i det 80. minutt, og både han og Zenit-spilleren fikk legehjelp. Likevel gikk det tilsynelatende bra da begge fullførte kampen.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments