tirsdag, september 21, 2021
HjemNyheterNy og spennende stemme

Ny og spennende stemme

Ny og spennende stemme


Noe av det aller mest interessante med musikk er å treffe på nye stemmer, nye uttrykk, nye måter å møte verden på. Elly, opprinnelig Hjartdal i Telemark, men bosatt i Larvik, hører avgjort hjemme i den kategorien for min del.

Det skal som kjent en del til for å nå gjennom lydmuren både i etermedier og hos skrivende bladfyker. Det er enkelt og greit så mange om beinet at det er vanskelig å nå frem. Det betyr på ingen måte at kvaliteten på det vi ikke hører om trenger å være av det middelmådige slaget. Elly er et meget godt eksempel på det.

Har jeg skjønt det riktig så har hennes forrige visittkort, der blant andre Knut Reiersrud og Bjørn Klakegg har bidratt, hatt ingredienser som blues, jazz, folk og country i seg. Litt av alt dette finnes her også, men her er det i stor grad en historieforteller som befinner seg i et elevert popunivers vi får møte.

Elly, som for sikkerhets skyld er utdanna psykolog, skriver alt av tekst og musikk sjøl. Hun er noe så sjeldent som en langt framskreden historieforteller i poplandskap som ikke er bortskjemt med slikt. Mye dreier seg om forhold som både er på prøve, som lykkes og som ikke når målstreken. Om møter som vi alle er avhengige av. Dette greier Elly å formidle med sin fine og luftige stemme.

Når hun så skriver fine og lettfattelige låter som hun har fått strålende assistanse fra produsentene og medmusikantene David Aleksander Sjølie og Jule Falkevik Tungevåg til å ta med til flotte steder, så har Elly fortalt også meg at hun er og har ei stemme som bør løftes opp og frem. Elly har nemlig noe som både er personlig, ekte og flott.

Elly – «The Company of You» – ellymusic.no

Les også: Om Tor Hammerø

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments