tirsdag, september 21, 2021
HjemNyheterSport– En utrolig følelse

– En utrolig følelse


Mandag er Casper Ruud (22) for første gang blant de ti beste på verdensrankingen i tennis. Han legger ikke skjul på at det er en dag han har ventet på. – Det er en utrolig følelse å få bryte inn i topp ti på rankingen for første gang i karrieren. Det er et stort mål jeg har hatt i mange år allerede, og jeg har jobbet hardt for det hver dag i mange år, sier han til NTB. Ruud er på 10.-plass på rankingen bak den 18 år eldre veteranen og legenden Roger Federer.
– Det er ikke noe som er garantert i en karriere, og det føles utrolig gøy. Jeg skal prøve å nyte følelsen og prøve å bygge videre på det. Så er jo målet selvfølgelig også å holde meg her en god stund.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments