lørdag, september 25, 2021
HjemUnderholdningFilmFilmfrelst #459: Cannes 2021 – Mia Hansen-Løves Bergman Island

Filmfrelst #459: Cannes 2021 – Mia Hansen-Løves Bergman Island

Cannes 2021: I denne episoden diskuterer vi Mia Hansen-Løves nye film Bergman Island, som vises i hovedkonkurransen og som har Anders Danielsen Lie i en av de sentrale rollene.

Filmen tar utgangspunkt i omgivelsene der Ingmar Bergman holdt til, på øya Fårö utenfor Gotland i Sverige, hvor det hvert år arrangeres en festival til hans ære, den såkalte Bergmanveckan. Hit ankommer et filmskaperpar (spilt av Tim Roth og Vicky Krieps ), og miljøene inspirerer dem begge til å skrive. Ut av Krieps-figurens utkast til en fortelling vokser det frem en film inne i filmen, sommerlig og romantisk… og melankolsk, med Mia Wasikowska og Danielsen Lie i rollene som ekskjærester med ufullendte følelser.

I samtalen nedenfor diskuterer vi filmen uten å avsløre sentrale punkter i handlingen, og i vårt tettpakkede panel i Cannes sitter Karsten Meinich, Sveinung Wålengen, Andrea Skotland, Lars Ole Kristiansen og Chloé Faulkner.

God lytting!

Les mer
Author: Redaksjonen

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments