onsdag, juni 16, 2021
HjemNyheterSportTsitsipas til sin første Grand Slam

Tsitsipas til sin første Grand Slam


Stefanos Tsitsipas ga fra seg to setts ledelse, men slo Alexander Zverev i semifinalen i Roland-Garros. Han er første greker i en Grand Slam-finale i tennis. Tsitsipas herjet i de to første settene og så ut til å skulle seile til finale. Zverev slo tilbake og halte i land seieren i de to neste settene, men tyskeren greide ikke å fullføre vendingen. Etter tre timer og 37 minutter kunne 22-åringen fra Aten juble for seier 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6–3. Søndag jager han sin første Grand Slam-tittel. Motstander blir enten verdensener Novak Djokovic eller gruskongen Rafael Nadal som fra før har 20 Grand Slam- titler. Nå er han ute etter sin 14. tittel på rødgrusen i Paris.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments