tirsdag, juni 15, 2021
HjemNyheterSport– Største overgang på ti år

– Største overgang på ti år


Stoppertalentet Ethan Amundsen-Day (16) fra Fredrikstad fotballklubb er klar for den danske storklubben FC København. Han knytter seg til klubbens talentavdeling fra 1. juli, etter å ha gjort seg ferdig med ungdomsskolen i disse dager.
– Det har vært noen fantastiske år med FFK, og jeg har lært masse. I tillegg har det vært en glede å være en del av en klubb med så mange hyggelige mennesker. Nå ser jeg fram til nye utfordringer i FC København og en travel fotballhøst, sier han til FFKs nettside.
Sportslig leder Joacim Heier i Fredrikstad opplyser at totalen i avtalen gjør at det er den største overgangen i FFK på ti år.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments