tirsdag, juni 15, 2021
HjemNyheterSportTillater Copa America i Brasil

Tillater Copa America i Brasil


Høyesterett i Brasil gir grønt lys for at fotballturneringen Copa America blir gjennomført i landet til tross for koronapandemien, melder nyhetsbyrået AFP. Det søramerikanske mesterskapet skulle egentlig avvikles i Argentina og Colombia i fjor sommer, men ble utsatt ett år på grunn av koronapandemien. Først ble Colombia fratatt sin del av sluttspillet på grunn av den politiske situasjonen i landet, så falt også Argentina fra på grunn av pandemien. Brasil steppet inn og sa seg klar til å overta turneringen på kort varsel og avvikle den i fire byer, men det er møtt med skepsis i et land som er blant de hardest rammede av viruspandemien. Bare USA har flere dødsfall. Søksmål ble levert inn med krav om å stoppe arrangementet, men det har Høyesterett i landet nå satt en tommel ned for og gitt grønt lys til turneringen.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments