onsdag, juni 23, 2021
HjemNyheterSportFår mildere dopingdom

Får mildere dopingdom


Dopingstraffen til Ajax-keeper André Onana (25) har blitt redusert fra tolv til ni måneder, opplyser Idrettens voldgiftsrett (CAS). Ajax anket dommen som kom i februar. Den nye datoen som gjelder for målvakten nå, er 3. november, opplyser CAS i en pressemelding. Da kan kameruneren spille fotball igjen. Rester av stoffet furosemid ble funnet i Onanas urin og ble plukket opp på en uventet dopingtest i oktober i fjor. Ajax forklarte det med at Onana hadde følt seg dårlig og ved en feiltakelse tatt konas medisin. Panelet i CAS slår fast at det er det som skjedde og mener at en ni måneders utestengelse fra all fotballaktivitet, både nasjonalt og internasjonalt, var proporsjonalt med å være uaktsom. Onanas kontrakt med Ajax utløper neste sommer.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments