lørdag, juni 19, 2021
HjemNyheterSportBerget plassen i eliteserien

Berget plassen i eliteserien


Sandefjords håndballherrer er klare for neste års eliteserie etter å ha slått Follo 24-23 i den avgjørende kampen i omspillet onsdag kveld.
På stillingen 24-23 til Sandefjord med et drøyt minutt igjen fikk Sandefjord straffekast. Det ble reddet av Follos Andreas Björkman-Myhr som ga Follo en mulighet. Follo fikk straffekast med sju sekunder igjen å spille, men Marius Gulbrandsen misbrukte muligheten.
– Jeg er glad for at vi tar seieren, men det ble spennende når vi rotet bort firemålsledelsen, og Follo får 7-meter i sluttsekundene. Da begynner man jo å forberede seg på ekstraomganger, sa Sandefjord-trener Anders Holand Pettersen.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments