tirsdag, juni 15, 2021
HjemNyheterSportMot ny bestenotering for Ruud

Mot ny bestenotering for Ruud


Casper Ruud røk ut i tredje runde i Roland-Garros-turneringen, men klatrer likevel ett hakk til 15.-plass på ATP-rankingen kommende uke.
Det blir Ruuds beste posisjon på verdensrankingen så langt i karrieren.
Nordmannen tok tilsvarende plassering som i fjorårets utgave av Grand Slam-turneringen i Paris, og dermed taper han ingen rankingpoeng. Ruud passerer franskmannen Gaël Monfils, som røk ut i 2. runde i Roland-Garros mot svenske Mikael Ymer.
Ingen gjenværende spillere i turneringen har realistisk sjanse til å kunne ta seg forbi Ruud på rankingen. Hans overmann i 3. runde, spanjolen Alejandro Davidovich Fokina, får imidlertid et solid hopp på rankingen. Foreløpig ligger han an til å klatre elleve plasser til 35.-plass. (NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments