tirsdag, august 3, 2021
HjemNyheterSportRBK snudde fra 0-1 til 4-2

RBK snudde fra 0-1 til 4-2

Rosenborg leverte en svak første omgang mot Stabæk på Lerkendal og Simen Wangberg ga Stabæk ledelsen på en keepertabbe av RBKs André Hansen. Men Åge Hareide gjorde omfattende endringer i pausen og trønderne snudde til 4-2. RBK-treneren tok ut Guillermo Molins og Edvard Tagseth og satte innpå to nye kanter i Emil Ceide og Rasmus Wiedesheim-Paul. Det ga umiddelbart resultater da Zachariassen og Ceide kombinerte før Wiedesheim-Paul headet inn 1-1 etter ett minutt på banen.
Ceides første seriemål, Kristoffer Zachariassens sjuende på sju kamper i år og Besim Serbecics hodestøt ga 4-1. En flott heading fra Herolind Shala ga Stabæk et trøstemål på slutten.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments