tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportDramatisk for Molde: Snytt for mål?

Dramatisk for Molde: Snytt for mål?

Mjøndalen og Molde spilte 0-0 i Eliteserien på Consto Arena søndag.
Etter et godt første kvarter fikk hjemmelaget kampens største mulighet, og det var smått utrolig at ikke hjemmelaget gikk opp til 1-0 tidlig.
Et langt kast fra Fredrik Brustad havnet på hodet til Sondre Solholm Johansen, som headet ballen inn i boksen. På bakerste stolpe headet Benjamin Stokke til Ole Amund Sveen, som kunne treffe hvilken som helst kroppsdel med ballen fra én meter slik at den skulle gå i mål.
Dét klarte han ikke. På uforståelig vis gikk ballen forbi Sveen, og Birk Risa fikk klarert på strek.
Åtte minutter før pause skapte Etzaz Hussain Moldes første mulighet. Midtbanespilleren fikk skyte upresset fra seks-sju meter, men skuddet gikk like utenfor.
Gjestene fikk en enda større mulighet kvarteret før full tid. Et innlegg traff Kristoffer Haugen på bakerste stolpe, og han skjøt mot mål. Sosha Makani reddet, men det var vanskelig å se – selv etter utallige repriser – om ballen var inne eller ikke.
– Molde ble snytt for scoring, var dommen til Eurosport-kommentator Jørgen Klem.
Dermed endte det 0-0, og Molde-trener Erling Moe er frustrert etter kampen. Han mener ballen var klart over streken.
– Jeg synes synd på dommerne når de ikke klarer å gjøre jobben sin. Når det er scoring strider det mot alt at vi ikke skal få den. Da hjelper det ikke at man beklager seg, det skal være scoring, enkelt og greit, sier Moe til Discovery+.
Magnus Wolff Eikrem vil at dommerne skal få hjelp i form av videodømming.
– Ballen var inne, det ser alle. Det er rart vi ikke har bedre teknologi i 2021, sa Eikrem, som la til at han ønsker mållinjeteknologi velkommen.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments